Melania Trump va purta mască de protecție, în ciuda faptului că soțul ei, Donald Trump, a decis să nu o facă

Melania Trump îi încurajează pe oameni să poarte mască pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Melania Trump va purta mască de protecție, în ciuda faptului că soțul ei, Donald Trump, a decis să nu o facă

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, îi încurajează pe oameni să poarte măști de protecție. Ea a publicat pe contul de Twitter o fotografie cu ea având o mască, alături de un mesaj prin care ne explică de ce este atât de important să facem asta.

„Pe măsură ce CDC (Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor) studiază răspândirea Covid-19, ei recomandă oamenilor să poarte măști pentru a-și acoperi fața în spațiile publice. Amintiți-vă că acest lucru NU înseamnă că nu e importantă distanțarea socială”, a scris Melania Trump.

De asemenea, ea a mai publicat și un video, cu același mesaj, adăugând și faptul că purtarea măștii reprezintă o „recomandare pentru a ne menține în siguranță.”

Anunțul Melaniei Trump vine la câteva zile după ce soțul său, președintele Donald Trump, a declarat vehement că el nu va purta o mască. „Nu port o mască; este o recomandare. Mă simt bine. Nu cred că voi face asta. Nu vreau să fac asta stând în Biroul Oval. Nu văd de ce aș purta o mască în timp ce salut președinți, prim-miniștri, dictatori, regi, regine. Poate că mă voi răzgândi.”

După afirmațiile făcute de Donald Trump, Melania a publicat un mesaj pe Twitter prin care le spune tuturor să poarte măști și să păstreze distanța socială. „Îi rog pe toți să păstreze distanța socială și să poarte măști sau să își acopere fața. Este un virus care se poate răspândi la toată lumea.”

Întrebat de mesajul soției sale, Donald Trump a declarat că: „Ea așa simte să facă. E de acord să poarte mască. Mai mulți oameni poartă. Din nou, este o recomandare și înțeleg asta.”

Citește și:
O nouă imagine cu Donald și Melania Trump face valuri pe internet, iar motivul este bineîntemeiat

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video