Melania Trump o evocă pe Prințesa Belle cu ocazia cinei de stat din Anglia

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, ne-a readus aminte de Prințesa Belle din „Frumoasa și Bestia” prin rochia pe care a purtat-o la Palatul Blenheim din Anglia.

Melania Trump o evocă pe Prințesa Belle cu ocazia cinei de stat din Anglia

Melania și Donald Trump au participat, joi, la o cină de stat în Marea Britanie, iar ce ne-a atras atenția a fost rochia diafană pe care Prima Doamnă a Americii a purtat-o.

Melania și-a dorit să atragă toate privirile, dar, pentru alegerea culorii rochiei, a avut o anumită persoană în minte. Aceasta s-a documentat și a aflat că galbenul pal este culoarea preferată a Reginei Elisabeta a II-a.

Similară cu alte modele pe care Melania le-a purtat de-a lungul timpului, rochia fără umeri inspirată de prințesele Disney include o capă, iar atunci când merge, materialul fluid ne permite să-i admirăm detaliile.

Președintele Donald Trump a ales un costum negru, cu papion, pentru evenimentul la care au fost prezenți și Prim-ministrul Theresa May și soțul acesteia, Philip May.

Mulți au comparat însă apariția Melaniei Trump cu cea a Prințesei Diana, mai exact cu superba rochie semnată de designerul Catherine Walker pe care regretata Prințesa a purtat-o la Festivalul de Film de la Cannes în 1987.

https://www.instagram.com/p/BlKiu-xlIY1/?tagged=melaniatrump

Președintele și Prima Doamnă a Americii sunt invitați și la ceai la Castelul Windsor ca să o cunoască pe Regina Elisabeta a II-a.

Aceasta nu este prima dată când Melania Trump impresionează prin ținuta pe care o poartă, obișnuindu-ne să ne surprindă cu fiecare apariție.

Citește și:
Brigitte Macron despre Melania Trump: „Nu are voie să iasă din casă'

Text: Denisa Coman
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people