Melania Trump ii reaminteste lui Donald Trump ce trebuie sa faca atunci cand aude Imnul National al SUA

S-ar parea ca Melania Trump stie mai bine ce este de facut intr-o situatie oficiala decat sotul ei, Donald Trump, Presedintele SUA.

Melania Trump ii reaminteste lui Donald Trump ce trebuie sa faca atunci cand aude Imnul National al SUA

Donald Trump a devenit Presedintele SUA de doar cateva luni, insa deja a avut multe scapari care au facut publicul sa creada ca nu este atat de potrivit pentru a indeplini acest rol. Desigur, el nu a fost foarte placut inca de la inceput, insa nici nu a demonstrat, pana acum, ca cei care il critica se inseala.

De data aceasta, chiar sotia sa, Melania Trump (care nici ea nu este o Prima Doamna ca toate celelalte – pentru ca, pana acum, nu s-a mutat inca la Casa Alba), a fost cea care i-a reamintit lui Donald Trump ce ar trebui sa faca intr-o situatie oficiala.

Cativa privitori mai atenti ai cuvantarii lui Donald Trump cu ocazia Pastelui au observat ca, atunci cand a venit vremea pentru a fi cantat Imnul National al Statelor Unite, lui Donald Trump a trebuit sa i se reaminteasca cum ar trebui sa se comporte intr-o astfel de situatie.

Atunci cand Imnul National a inceput, Melania Trump si Barron Trump (fiul lor) au fost foarte rapizi in a-si duce mana dreapta catre piept, lucru care nu se poate spune despre Donald Trump. Se pare ca Melania a fost cea care l-a atentionat, subtil, ca asa ar trebui sa faca si el, conform traditiei americane.

Citeste si:
Cine este Melania Trump? Lucruri inedite despre Prima Doamna a Americii

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Noizz
Psychologies
Mai multe din people