Melania Trump, criticată pentru mesajul transmis cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Barron

Barron Trump, fiul cel mic al fostului președinte al Statelor Unite, a împlinit recent 15 ani, iar mama sa, Melania Trump, i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Melania Trump, criticată pentru mesajul transmis cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Barron

Barron Trump, fiul Melaniei Trump, a împlinit 15 ani. Melania a ținut să împărtășească cu urmăritorii săi de pe Twitter un mesaj cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, însă controversele nu au întârziat să apară.

Melania Trump a publicat pe Twitter o imagine cu două baloane negre cu vârsta fiului ei, alături de un mesaj simplu, și anume „La mulți ani, BWT”, fiind inițialele numelui acestuia, Barron William Trump.

Mai mulți dintre utilizatorii de Twitter au reacționat la scurtă vreme după publicarea acestei imagini de către Melania Trump. „Ai fi putut să găsești o imagine mai veselă”, „Arată destul de morbid”, „La mulți ani pentru Barron, dar folosirea numerelor negre pentru a 15-a aniversare mi se pare destul de ciudată”, sunt câteva dintre comentariile primite de Melania Trump.

Însă, au fost și persoane care au sărit în apărarea Melaniei Trump. „Citind răspunsurile… oamenii sunt atât de nebuni. Aceasta este o mamă care își sărbătorește fiul”, a comentat o persoană pe Twitter.

Melania Trump locuiește alături de soțul ei, Donald Trump, și fiul lor la reședința din Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida. În luna decembrie a anului 2020, o sursă a declarat pentru publicația People faptul că Melania era în „căutarea unei școli bune din Florida pentru Barron.”

„Melania este o mamă extraordinară și acesta este cel mai important rol al ei. Barron este cel mai important lucru din viața Melaniei”, a mai declarat o persoană apropiată pentru People.

Acum câteva luni, o cunoștință a cuplului a sugerat că Melania Trump se va concentra exclusiv pe viața de casnică în Mar-a-Lago, Florida. Potrivit surselor Express UK, Melania preferă să se ocupe de familie, în special de creșterea lui Barron Trump, fiul născut la un an după nunta ei cu Donald din 2005. „Melania va dispărea. Nu va exista nicio postare pe Instagram sau pe Twitter, nu o veți vedea”, a spus sursa.

În ianuarie, CNN dezvăluia că Melania Trump intenționează să-și continue unele proiecte la Casa Albă, cum ar fi campania sa „Be Best”, privind bunăstarea copiilor și combaterea agresiunii.

Citește și:
Ce decizie au luat Alex Rodriguez și Jennifer Lopez cu privire la viitorul relației lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people