Melania Trump, criticată dur pentru ultima vizită oficială din acest an în calitate de Primă Doamnă a SUA

Vizita Melaniei Trump la un spital de copii a atras un val de critici.

Melania Trump, criticată dur pentru ultima vizită oficială din acest an în calitate de Primă Doamnă a SUA

Ca parte a tradițiilor anuale de Crăciun pe care Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii trebuie să le respecte, Melania Trump a vizitat ieri spitalul de copii Childrens Național Hospital din Washington.

Soția lui Donald Trump le-a citit micilor pacienți din cartea Oliver the Ornament Meets Marley & Joan and Abbey, o poveste care descrie cum ornamentele de Crăciun ale unei familii prind viață peste noapte.

De asemenea, se pare că Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a participat și la un joc de bingo alături de cei mici, anunță site-ul People.

„E minunat să mă aflu aici. Acesta este unul dintre evenimentele mele preferate din perioada sărbătorilor.”, a declarat Melania.

Cum numai doi dintre copiii internați în spital au asistat la lectura ținută de Prima Doamnă, aceasta a dorit să le transmită un mesaj tuturor celorlalți pacienți care au rămas în saloanele lor.

„Bună tuturor pacienților care se află în saloanele lor și ne urmăresc, și un salut special pentru Kellan. Sper că te simți bine, rămâi puternic și continuă să lupți”, a spus Melania.

Soția lui Donald Trump a intrat în spital purtând o mască de protecție, însă a îndepărtat-o odată ce a început să le citească copiiilor. Acest lucru a fost dur criticat, oamenii afirmând că a încălcat regulile spitalului impuse de pandemia de coronavirus.

Spitalul cere ca toți vizitatorii să poarte o mască pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, anunță CNN.

Un reprezentant al spitalului a declarat pentru CNN că reglementările din domeniul sănătății din Washington nu impun oamenilor să poarte mască atunci când susțin un discurs, cu condiția ca nimeni să nu se afle la mai puțin de doi metri de vorbitor.

Personalul spitalului a adăugat și că soția președintelui Donald Trump se afla la mai mult de patru metri de celelalte persoane din spital și că toți purtau măști.

Citește și:
Unde se vor muta Donald și Melania Trump după ce părăsesc Casa Albă

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people