Melania Trump, apariție elegantă la sosirea bradului de Crăciun de la Casa Albă

Melania Trump a fost prezentă la sosirea bradului de Crăciun de la Casa Albă, iar ținuta ei a atras din nou atenția tuturor.

Melania Trump, apariție elegantă la sosirea bradului de Crăciun de la Casa Albă

În cazul în care nu știai până acum acest lucru, din 1966 Asociația Națională de Crăciun organizează un concurs în urma căruia este ales bradul care va fi împodobit de Crăciun la Casa Albă.

Anul acesta o fermă din Pennsylvania a câștigat competiția, iar bradul a fost adus la Casa Albă, la sosirea lui fiind prezentă și Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite. Aceasta a ales să poarte o jachetă Dolce & Gabbana cu imprimeu floral și o pereche de cizme înalte Christian Louboutin.

De-a lungul timpului, Melania Trump a ales să poarte destul de des creații Dolce & Gabbana în ciuda controverselor în care a fost implicat brand-ul. Ea a ales o rochie Dolce & Gabbana și la întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, în Londra, în iunie. Totodată, Melania poartă un costum de la același brand în portretul oficial de la Casa Albă.

 

View this post on Instagram

 

Thank you U.K. 🇬🇧

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Melania Trump a participat la eveniment alături de Președintele SUA, Donald Trump. Acesta a fost întrebat care este partea lui preferată când vine vorba de Crăciun, însă a refuzat să răspundă, urându-le în schimb reporterilor „Crăciun fericit!”

Citește și:
Un veteran de 93 de ani a flirtat cu Melania Trump, iar schimbul de replici este amuzant, dar și revoltător

Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people