Melania Trump a purtat o rochie în valoare de 2000 de dolari pentru a vizita un spital în Ghana

Melania Trump a ajuns ieri în Ghana, călătoria marcând începutul primului ei turneu internațional individual în calitate de Prima Doamnă a Statelor Unite.

Melania Trump a purtat o rochie în valoare de 2000 de dolari pentru a vizita un spital în Ghana

Melania Trump și-a început turneul în Africa, prima oprire fiind în Ghana. Ea a atras din nou atenția tuturor, purtând o rochie în dungi Céline, în valoare de aproximativ 2,300 de dolari și o pereche de pantofi Manolo Blahnik.

https://www.instagram.com/p/BodP3k1g94G/?tagged=melaniatrump

Soția lui Donald Trump a fost întâmpinată cu dansuri, muzică, un grup de copii fluturând drapelul SUA, dar pe cel al Ghanei. Potrivit NBC News, Melania a acceptat și un buchet de flori de la o fetiță.

Melania Trump a vizitat apoi spitalul regional Greater Accra. Aceasta a aflat acolo cum sunt îngrijiți bebelușii în această unitate medicală și a vizitat aripile spitalului. Se pare că a adus și cadouri, oferind ursuleți de pluș acoperiți în pături.

În cadrul turnelui, Melania va vizita și Malawi, Kenya și Egipt. Aceste calătorii au ca scop promovarea inițiativei „Be Best”, un program lansat anul acesta de Prima Doamnă. Potrivit Casei Albe, scopul acestui proiect este învățarea copiilor despre importanța sănătății sociale, emoționale și fizice. Proiectul se concentrează de asemenea pe trei piloni principali: bunăstare, utilizarea platformelor de social media și abuzul de opiacee.

Inițiativa Melaniei Trump este una potrivită, însă ținutele purtate și, totodată, valoarea acestora atrag mereu atenția. Și în trecut ea a fost criticată pentru alegerile ei. În august ea a primit foarte multe comentarii după ce a plantat un copac purtând pantofi cu toc Christian Louboutin. Totodată, aceasta a mai făcut o gafă vestimentară că a ales să poarte o jachetă cu mesajul „I REALLY DON’T CARE, DO U?” (Mie nu îmi pasă, vouă, n.r.) pentru a se întâlni cu numeroși copii imigranți chiar în mijlocul unei crize create de măsurile luate de Donald Trump.

Citește și:
Melania Trump a purtat o jachetă Zara și este oficial cel mai prost îmbrăcată persoană din lume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people