Meghan Markle vorbește pentru prima dată despre sarcină

Meghan Markle vorbește pentru prima dată despre sarcină și dezvăluie cum face față schimbărilor prin care trece corpul ei.

Meghan Markle vorbește pentru prima dată despre sarcină

În cea de-a patra zi a turneului regal pe care Meghan Markle și Prințul Harry îl fac in această perioadă, cuplul regal a vizitat faimoasa Bondi Beach din Australia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people) on

În timpul ceremoniei care a avut loc pe plajă, Ducesa de Sussex s-a confesat unei localnice însărcinate, Charlotte Connell, despre cum se simte în această perioadă.

„Meghan mi-a spus că sarcina este ca o diferență de fus orar atunci când călătorești”, a dezvăluit Connell, citată de Sky News. „Mi-a spus că s-a trezit de la 4.30 dimineața și a făcut yoga în camera ei deoarece nu poate să doarmă”.

Nu este prima dată când Meghan vorbește despre yoga, fiind cunoscută pasiunea ei pentru această practică, iar mama ei, Doria Ragland, este instructor de yoga în Los Angeles.

„Yoga este pasiunea mea”, declara Meghan într-un interviu acordat acum câțiva ani. „Mama mea este instructor de yoga și aveam numai șapte ani când am început să practic alături de ea. Când am ajuns la facultate am început să practic yoga mai des”.

Ducele și Ducesa de Sussex și-au petrecut ziua de joi pe plaja Bondi unde au fost acompaniați de Grant Trebilco și Sam Schumacher, fondatorii OneWave, un grup local ce se dedică sensibilizării opiniei publice cu privire la problemele de sănătate mintală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanya Barbariol nee Shaw (@ohflorastudio) on

Harry și Meghan au luat parte la ceremonia „Fluro Friday”, în cadrul căreia oameni de toate vârstele vorbesc despre experiențele lor și problemele care le afectează sănătatea mintală.

În ceea ce o privește pe Meghan, o sursă apropiată familiei regale a dezvăluit că Ducesa este însărcinată în 12 săptămâni și „se simte foarte, foarte bine”.

Citește și:
Prințul Harry ține un discurs emoționant despre sarcina lui Meghan Markle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people