Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru o cauză nobilă

Colecția capsulă gândită de Meghan Markle va ajuta o cauză caritabilă pentru femeile care încearcă să obțină un loc de muncă.

Meghan Markle va lansa o colecție de haine pentru o cauză nobilă

La câteva zile după ce a dezvăluit că este guest editor pentru numărul de septembrie al British Vogue, Meghan Markle a anunțat că va lansa o colecție capsulă de haine pentru Smart Works, o organizație caritabilă care ajută femeile dezavantajate să intre și să se mențină pe piața muncii. Meghan a oferit veștile în British Vogue, potrivit reporterului regal Omid Scobie.

Pentru realizarea proiectului, Ducesa de Sussex a recrutat o echipă impresionantă de colaboratori – Marks & Spencer, John Lewis, Jigsaw și Misha Nonoo. Colecția se va lansa la sfârșitul anului, iar piesele vor fi vândute „una pentru una”, adică o piesă vestimentară este donată la orice achiziție. „Nu numai că acest lucru ne permite să fim parte din povestea fiecăruia, ne amintește că suntem în asta împreună”, a explicat Meghan.

Ducesa de Sussex se ocupă de organizația Smart Work din luna ianuarie și a avut un angajament public la jumătatea acelei luni. În timpul vizitei sale, Meghan a ajutat o femeie să-și construiască ținuta potrivită pentru un interviu de angajare. „Nu este doar despre a-ți dona hainele și a vedea unde ajung, este despre a fi parte din poveștile de succes ale fiecăreia, ca femei”, a adăugat ducesa.

Citește și:
Prințul Harry a dezvăluit câți copii și-ar dori să aibă

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people