Meghan Markle și-a pus primul soț să semneze un „contract de sarcină”, ca ea să poată rămâne în formă după naștere

Ce bine că acum nu mai trebuie să își facă astfel de griji!

Meghan Markle și-a pus primul soț să semneze un „contract de sarcină”, ca ea să poată rămâne în formă după naștere

Meghan Markle și-a pus primul soț să semneze un „contract de sarcină”, ca să fie sigură că el poate să-și permită să o susțină din toate punctele de vedere dacă ea va rămâne însărcinată, după cum a declarat o sursă pentru o publicație străină.

Fosta actriță, care pe vremea aceea abia își începea ascensiunea în carieră, era atât de îngrijorată de cum va arăta corpul ei dacă nu se va menține în formă, încât i-a cerut fostului soț, Trevor Engelson, să plătească pentru un antrenor personal și un nutriționist, în cazul în care ea rămânea însărcinată.

De asemenea, Ducesa de Sussex a avut grijă și de detaliile de creștere a copilului, așa că Engelson i-a promis și o bonă. Informația a venit la scurt timp după ce ea și cu Prințul Harry au anunțat că așteaptă primul copil împreună.

„Contractele de sarcină” sunt din ce în ce mai populare în Staele Unite, aparent, mai ales în Los Angeles. În principiu, acestea stabilesc mai degrabă detaliile ce țin de gospodărie, dar Meghan a avut grijă și de corpul ei. „A apărut într-o vreme în care cei doi se gândeau serios să își întemeieze o familie.”, a declarat un fost prieten apropiat din partea lui Meghan.

Mai mult, aparent genul corpului robust este în gena familiei Markle, așa că Meghan a fost mereu îngrozită să se îngrașe, mai ales în contextul carierei ei. „De fiecare dată când se îngrașă puțin, prima dată se vede la față, așa că a vrut să se asigure că e gata de a fi fotografiată oricând.”

Meghan și Trevor s-au separat în 2013, după ce ea a plecat la Toronto să filmeze Suits, în timp ce el a rămas în Los Angeles. Au divorțat în 2014, iar „contractul de sarcină” nu a mai intrat în vigoare.

Acum că ea face parte din familia regală, evident că nu mai trebuie să își facă probleme legate de acest aspect. Are la dispoziție orice lucru de care are nevoie, deci va sta liniștită cu privire la imaginea ei.

Suntem curioși să aflăm dacă va fi fetiță sau băiețel!

Citește și:
De la Carmen Iohannis la Meghan Markle: doar femeile fac gafe vestimentare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people