Meghan Markle și Prințul Harry, văzuți pentru prima dată împreună în public după Megxit

Meghan Markle și Prințul Harry au fost văzuți pentru prima dată împreună după Megxit, aceștia fiind fotografiați la întoarcerea în Canada.

Meghan Markle și Prințul Harry, văzuți pentru prima dată împreună în public după Megxit

Meghan Markle și Prințul Harry au avut câteva apariții private în Statele Unite, însă vineri, la întoarcerea în Canada, ei au fost fotografiați pentru prima dată împreună după ce au anunțat că renunță la titlul de membri senior ai familiei regale.

Ducele și Ducesa de Sussex au fost fotografiați în timp ce coborau dintr-un avion de linie pe Aeroportul Internaționa Victoria, în Canada. Aceștia zâmbeau și își țineau singuri bagajele. Se pare că ei nu au fost însoțiți în această călătorie de fiul lor, Archie.


Meghan a ales să poarte pentru acest zbor o cămașă în dungi, jeans negri și un cardigan negru, în timp ce Prințul Harry a avut un pulover gri, jeans și o șapcă de baseball.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întâlnit săptămâna trecută cu mai mulți profesori de la Universitatea Stanford pentru a discuta despre crearea unei noi organizații caritabile. În timpul șederii lor în Statele Unite, Prințul Harry a ținut și un discurs la un eveniment privat, luând totodată cina cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez.

Deși au anunțat că renunță la atribuțiile regale, Prințul Harry și Meghan Markle continuă să se implice în diferite acțiuni caritabile. Ducesa de Sussex a participat la diferite întâlniri cu femeile din mai multe organizații, iar ea și Prințul Harry urmează să se întoarcă în curând în Marea Britanie pentru a participa la slujba organizată la Westminster Abbey în cinstea Zilei Comunității Națiunilor.

Între timp la Palatul Buckingham s-au făcut deja numeroase schimbări, numeroși angajați care lucrau pentru Ducele și Ducesa de Sussex fiind concediați. Cei mai vechi dintre ei au primit propunerea de la lucra pentru alți membri ai familiei regale.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle renunță la angajații pe care îi aveau la Palatul Buckingham

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people