Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc cel mai frumos moment al vieții lor

Meghan Markle și Prințul Harry au cu siguranță una dintre cele mai aglomerate perioade din viața lor, însă trec prin momente extrem de frumoase și plăcute.

Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc cel mai frumos moment al vieții lor

Meghan Markle și Prințul Harry vor avea o primăvară aglomerată. Mai întâi, cei doi se ocupă atent de renovările costisitoare care au loc la noua lor casă, Frogmore Cottage. În plus, ei au decis să își schimbe radical stilul de viață, mai ales că Ducesa este însărcinată. Și da, acesta este și cel mai important aspect, primăvara lui 2019 înseamnă pentru Meghan și Harry venirea pe lume a primului lor copil.

În ciuda tuturor zvonurilor despre conflicte cu Prințul William și Kate Middleton, despre dramele și reproșurile care vin din partea familiei lui Meghan, Ducese și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți și acest lucru se poate observa cu ușurință.

Kate Nicholl, un apropiat al familiei regale britanice a dezvăluit pentru Entertainment Tonight că Meghan și Harry sunt foarte preocupați de schimbrile care au loc în viața lor, de la noua casă până la venirea pe lume a copilului. „În spatele ușilor închise, ea și Harry sunt extrem de fericiți în acest moment. Sunt foarte încântați de faptul că vor deveni părinți în această primăvară. Și așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor putea muta în noua lor casă”, a declarat Nicholl.

Aparent, Meghan a vorbit cu cei apropiați despre momentele speciale din viața ei. „Le-a spus prietenilor că este cea mai extraordinară perioadă, cea mai fericită perioadă din viața ei. Mi s-a spus că este foarte obosită, dar că este foarte fericită”, a mai dezvăluit Nicholl.

La un eveniment oficial la care a participat recent, Meghan a dezvăluit că unul dintre cele mai fericite aspecte ale vieții ei este că va vedea cum se va comporta Harry în ipostaza de tată. „Sunt convinsă că va fi un tată extraordinar”, a declarat chiar Meghan.

Citește și:
Casa din suburbie a lui Meghan Markle și a Prințului Harry pare desprinsă dintr-o poveste

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people