Meghan Markle și Prințul Harry sunt fascinați de o emisiune TV

Probabil crezi că activitățile membrilor familiei regale se rezumă doar la pregătirea pentru noi călătorii, sau de ce nu, petrecerea timpului la diferite evenimente importante.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt fascinați de o emisiune TV

Aceste lucruri se întâmplă cu adevărat, dar a fost scos la iveală faptul că Meghan Markle și Prințul Harry sunt complet fascinați de acest show de televiziune. Iată dovada că sunt și ei oameni normali, precum noi toți!

Ducele și Ducesa de Sussex au un program care se pare că nu se oprește niciodată, cu apariții publice în mod constant și cu îndatoriri specifice familiei regale de îndeplinit pe toată durata zilei, dar în puținele ocazii în care aceștia au timp liber, ei își petrec seara împreună. Și nu și-o petrec oricum, ci urmărind un episod din „The Voice Kids.'

Un fost finalist al competiției, Donel Mangena, a vorbit despre momentele în care el s-a întâlnit cu Meghan și Harry, lucru care l-a făcut să intre în panică. Este un lucru destul de măreț să-ți petreci timpul cu familia regală în culisele aniversării Reginei cu ocazia împlinirii vârstei de 92 de ani. Donel, în vârstă de 16 ani, a rămas fascinat de apariția lui Meghan.

Rememorând momentul în care l-au vizitat, Donel a spus faptul că se aștepta la o strângere de mână din partea lui Harry și Meghan, dar Meghan mi-a spus pe nume și a venit la mine să mă îmbrățișeze.' De asemenea, Donel a dezvăluit ceea ce i-a spus Harry banii noștri sunt pe tine', iar el i-a răspuns într-un spirit de glumă spunând „Mulțumesc Harry, nicio presiune.'

Întreaga imagine cu Meghan și Harry stând pe canapea în pijamale, împărțind o pungă de popcorn, urmărind cu interes un show de talente muzicale, dar și votându-și favoriții este absolut minunată!

Citește și:
Cum își va petrece Meghan Markle ziua de naștere anul acesta

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people