Meghan Markle și Prințul Harry „speră” să își petreacă vacanța de vară în Los Angeles

Nu mai este un secret faptul că Meghan Markle și Prințul Harry au decis să locuiască în Canada, însă acum o sursă a dezvăluit destinația în care vor să stea în această vară.

Meghan Markle și Prințul Harry „speră” să își petreacă vacanța de vară în Los Angeles

În urmă cu doar câteva zile existau zvonuri conform cărora Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc să își cumpere o casă în Vancouver.

Ei bine, de această dată o sursă a dezvăluit pentru E! News faptul că ei „speră” să își petreacă măcar o parte din vacanța de vară în orașul natal al lui Meghan. „Ei au început deja să caute case și sunt în proces să vorbească cu echipe de securitate. Se interesează și vor să vadă dacă este posibil acest lucru din punct de vedere logistic”, a declarat sursa.

„Au vorbit deja cu oameni care locuiesc în Los Angeles și ar dori să se întâlnească cu ei”, a mai adăugat sursa.

Ca orice alt potențial proprietar, Ducesa de Sussex are deja câteva cerințe care nu par să fie negociabile pentru casa pe care o consideră perfectă pentru ea, Prințul Harry și fiul lor, Archie: „Meghan ar dori să poată organiza întâlniri la ea acasă și, de asemenea, să poată să își invite prietenii să se distreze. Acestea sunt două lucruri importante pentru ea”, a declarat sursa.

Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle de a se retrage din familia regală a fost extrem de controversată. Câțiva prieteni de-ai lor au făcut mai multe declarații în cadrul unui documentar numit Royal Divide: Harry, Meghan, and the Crown, care va apărea săptămâna aceasta.

În plus, un alt prieten apropiat Prințului Harry, Nacho Figueras, a discutat cu el despre acest lucru. „Am vorbit cu Harry acum câteva zile. El a suferit foarte mult din cauza tuturor lucrurilor care i s-au întâmplat. Suferă și din cauza faptului că oamenii îl judecă. Este tată … un bărbat care încearcă să-și protejeze copilul și soția de orice ar fi nevoie. A devenit un bărbat incredibil, un bărbat de care mama lui ar fi mândră”, a declarat Nacho.

Când Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la titlul de membri „seniori” ai familiei regale, au spus că va exista un echilibru între timpul pe care îl vor petrece în Regatul Unit și în America de Nord pentru a-l crește pe fiul lor, Archie Harrison, într-un mediu cât mai armonios.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Canada?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people