Meghan Markle și Prințul Harry și-au ales florile pentru nuntă și încalcă, din nou, protocolul regal

Nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry se apropie și cei doi pun la punct ultimele detalii.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au ales florile pentru nuntă și încalcă, din nou, protocolul regal

După ce au dezvăluit cum arată invitațiile pentru nunta din 19 mai și au ales tortul de nuntă, iată că a venit momentul ca cei doi să anunțe cine este floristul care se va ocupa de aranjamentele florale pentru nuntă.

„Meghan s-a ocupat îndeaproape de toate elementele nunții, dar în special de flori”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului. „Ea s-a întâlnit cu Regina în luna februarie pentru a discuta și despre aranjamentele florale. Meghan știa exact ceea ce își dorea pentru nuntă. Era vorba de multe flori albe de primăvară și flori foarte romantice”.

Nu este prima dată când Meghan Markle și Prințul Harry încalcă protocolul regal, așa că nu ne miră că acest lucru s-a întâmplat și acum. Ei au decis că aranjamentele florale care vom împodobi St. Georges Chapel și St. Georges Hall în ziua nunții vor fi realizate de Philippa Craddock, un florist londonez, specializat în aranjamente spectaculoase. Potrivit tradiției, aranjamentele florale ar fi trebuit să fie realizate de furnizorul oficial al Casei Regale Britanice, Shane Connolly, așa cum s-a întâmplat și la nunta Prințului Wiliam cu Kate Middleton.

Philippa Craddock este foarte cunoscută în Marea Britanie, fiind descrisă de publicația Tatler ca mastermind floral și este un florist la care apelează foarte des vedetele britanice și casele de modă din Marea Britanie.

„Sunt încântată și onorată că am fost aleasă de Prințul Harry și Ms. Meghan Markle pentru a concepe și realiza florile pentru nunta lor. Colaborarea cu ei a fost o adevărată plăcere. Designul floral final îi reprezintă ca și cuplu, lucru pe care am dorit întotdeauna să îl obțin în munca mea”, a declarat Craddock.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce arome neobișnuite au preferat cei doi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people