Meghan Markle si Printul Harry se vor muta impreuna

Meghan Markle si Printul Harry se vor muta impreuna la Kensington Palace, actrita renuntand la rolul ei din "Suits".

Meghan Markle si Printul Harry se vor muta impreuna

Zvonurile despre Meghan Markle si Printul Harry nu se opresc niciodata, insa exista un lucru care pare sa fie adevarat: Meghan se va muta cu Printul Harry in curand.

Potrivit People, la apartamentul ei din Toronto au fost vazuti angajati ai serviciilor de mutare, asta la doar o saptamana dupa ce Meghan a terminat de filmat pentru „Suits”. Pentru actrita acesta a fost ultimul sezon, ea alegand sa renunte la personajul lui Rachel pentru a fi mereu aproape de Printul Harry.

Totodata, ea a fost vazuta in Londra luni, 20 noiembrie si, potrivit unei surse, „Intrebarea nu este daca se va muta, ci cand o va face.”

O alta publicatie, US Weekly, merge mai departe si anunta ca Meghan Markle si Printul Harry sunt logoditi deja. Acestia planuiesc o nunta de vara, ce va avea probabil loc la sfarsitul lunii iunie. „Nu sunt planuri ca cei doi sa traiasca separat”, a declarat pentru publicatie un prieten al actritei.

Totodata, se pare ca anuntul oficial al logodnei va avea loc in ianuarie, oferindu-i lui Meghan timp sa se acomodeze in noua ei locuinta.

Desi ne pare rau ca nu o vom mai urmari in „Suits”, ne bucuram ca Meghan Markle si Printul Harry sunt pregatiti sa se mute impreuna.

Citeste si:
Meghan Markle, fotografiata in rochie de mireasa

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people