Meghan Markle și Prințul Harry se gândesc să folosească o „strategie mai agresivă” în privința lui Thomas Markle

Surse apropiate familiei regale au declarat că Meghan Markle și Prințul Harry se gândesc să folosească o "strategie mai agresivă" în privința lui Thomas Markle, după ce acesta a continuat să dea interviuri despre fiica sa.

Meghan Markle și Prințul Harry se gândesc să folosească o „strategie mai agresivă” în privința lui Thomas Markle

Ducele și Ducesa de Sussex încearcă să găsească cea mai bună metodă pentru a face față situației create de tatăl lui Meghan, Thomas Markle.

Potrivit unei surse citate de ET, Meghan Markle și Prințul Harry nu plănuiesc să îl vadă prea curând pe Thomas, acesta participând în continuare la diferite interviuri plătite despre fiica sa și viața ei alături de familia regală. Aceeași sursă a declarat că este o perioadă dificilă pentru Ducesa de Sussex, care are nevoie de sprijinul lui Harry și ai prietenilor săi.

„Ea a trecut prin perioade dificile din cauza lui în trecut, însă îl iubește. De aceea este totul atât de dificil în această privință”, a declarat sursa citată de ET.

Tatăl lui Meghan Markle a acordat numeroase interviuri în ultimul timp, declarând că nu se va opri până când nu va putea vorbi din nou cu fiica sa. Cu toate acestea, tatăl ducesei nu este singurul care aduce neplăceri familiei regale. Sora vitregă a lui Meghan, Samantha, a declarat că va participa la noul sezon Celebrity Big Brother, emisiune care va provoca probabil și mai multe controverse despre Meghan și Prințul Harry.

„Palatul, care de obicei are o poziție fermă de a nu comenta probleme personale, are în vedere o strategie mai agresivă pentru a face față situației create de atât de tatăl lui Meghan, cât și de sora acesteia. Nimeni nu vrea ca această situație să continue”, a declarat sursa.

Se pare totuși că biroul de presă de la Kensington Palace nu este atât de îngrijorat în privința Samanthei, deoarece aceasta nu a avut o relație adevărată cu Meghan.

O altă sursă a declarat săptămâna trecută că Meghan este foarte supărată că tatăl ei continuă să vorbească cu presa. „Ea nu a vorbit cu tatăl ei de mai bine de 10 săptămâni de la nuntă și încă este rănită de tatăl ei, care a înscenat toată situația fotografiilor realizate de paparazzi și continuă să dea interviuri.”

Citește și:
Tatăl lui Meghan Markle face din nou declarații surprinzătoare: „L-am mințit pe Prințul Harry'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people