Meghan Markle și Prințul Harry se află în jurul unei controverse pe Instagram

Meghan Markle și Prințul Harry încearcă să facă față criticilor care vin de pe rețelele sociale, iar de această dată cei doi se află din nou în jurul unei controverse.

Meghan Markle și Prințul Harry se află în jurul unei controverse pe Instagram

Prințul Harry și Meghan Markle au postat pe contul comun de Instagram un citat ce aparține lui Maya Angelou, care spune următoarele: „De fiecare dată când o femeie luptă pentru ea fără să știe că este posibil acest lucru, ea o face pentru toate femeile.”

Însă, chiar dacă mesajul din spatele acestui citat este unul inspirațional, fanii imediat au văzut că există o greșeală de scriere în citat, și anume, în loc de „Each time a woman”, era scris „Each time a women.”

Fanii imediat au observat această greșeală și au comentat la această fotografie: „Iubesc asta! Dar este „woman.” Sunt atât de mândră că nu sunt singura persoană supărată pe asta”, „Este cumva vreo greșeală de scriere sau gramatică în primul rând? Nu ar fi trebuit să fie „Each time a woman”, și nu „Each time a women?”, „Meghan cu siguranță nu a scris asta. Iar dacă nu ai greșit niciodată până acum sau nu ai folosit auto corectorul, contează mesajul din spatele a ceea ce ai vrut să zici”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de către fani.

Meghan Markle și Prințul Harry au fost luna aceasta în Africa de Sud, iar pe contul lor de Instagram se regăsesc mai multe imagini din călătoria lor. De asemenea, cei doi au o tradiție pe care o respectă în fiecare lună prin care își întreabă urmăritorii ce organizații sau persoane ar trebui să urmărească pe Instagram, iar tema din această a fost „comunitate.”

„Luna aceasta sărbătorim comunitatea. V-am întrebat care este organizația voastră favorită din apropiere sau din jurul lumii. Vrem să vă mulțumim pentru sugestiile pe care le-ați făcut. Ne-am actualizat persoanele pe care le urmărim, adăugând și cele pe care ni le-ați sugerat. Aceste organizații reprezintă valoriile pe care Ducele și Ducesa le-au experimentat în Africa de Sud. Aceste conturi ne arată ce înseamnă să faci parte dintr-o comunitate, să muncești din greu pentru visul tău, oricare ar fi trecutul tău, ceea ce este un lucru pozitiv.”

Citește și:
Meghan Markle a făcut un gest emoționant pentru o tânără diagnosticată cu o tumoră cerebrală

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people