Meghan Markle și Prințul Harry s-au hotărât cine vor fi nașii fiului lor, Archie Harrison

Palatul Buckingham a confirmat zvonurile care au circulat în ultima vreme pe rețelele sociale, conform cărora Archie Harrison va fi botezat în această sâmbătă.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au hotărât cine vor fi nașii fiului lor, Archie Harrison

Meghan Markle și Prințul Harry își vor boteza fiul în această sâmbătă, însă nu vor dezvălui numele nașilor lui, așa cum au făcut Prințul William și Kate Middleton în privința copiilor lor. În declarația oficială, Palatul a anunțat: „Archie Harrison Mountbatten-Windsor va fi botezat în cadrul unei ceremonii private de Arhiepiscopul Canterbury-ului în Capela Privată de la Castelul Windsor, sâmbăta aceasta, pe 6 iulie. Ducele și Ducesa de Sussex de abia așteaptă să împartă câteva imagini din acea zi realizate de Chris Allerton. Nașii, conform dorințelor lor, vor rămâne privați.”

De obicei, botezul regal este o ceremonie intimă și privată, de aceea, este încă neclar dacă invitații vor fi surprinși de fotografi așa cum au fost anul trecut, la botezul Prințului Louis. Decizia lui Meghan și a lui Harry de a-i păstra secreți pe nașii lui Archie face parte din dorința lor de a-i oferi acestuia o viață cât mai privată, având în vedere că vieților lor se află mereu în atenția publicului.

O sursă apropiată Ducelui de Sussex le-a spus celor de la ELLE USA că Meghan și Harry consideră că Archie este un cetățean privat și „pentru că nu se află în linia imediată de succesiune la tron, vor ca fiul lor să se bucure de o viață cât se poate de normală”. De asemenea, cei doi vor să păstreze detaliile legate de viața lui Archie discrete.

Citește și:
Prințul William, apariție surpriză pentru fanii care îi aduceau un omagiu Prințesei Diana

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people