Meghan Markle și Prințul Harry nu vor anunța momentul în care se va naște copilul lor

Meghan Markle a decis să nu urmeze exemplul dat de Kate Middleton și Prințesa Diana după nașterea copiilor, lucru confirmat chiar de Palatul Buckingham.

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor anunța momentul în care se va naște copilul lor

Meghan Markle și Prințul Harry nu vor anunța momentul în care se va naște copilul lor, lucru confirmat printr-o declarație oficială dată de Palatul Buckingham.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte recunoscători pentru toată bunăvoința pe care au primit-o de la oamenii din Regatul Unit și din întreaga lume pe măsură ce se pregătesc de venirea pe lume a copilului lor. Ei au luat decizia personală de a păstra private planurile cu privire la nașterea copilului lor. Ducele și Ducesa așteaptă cu nerăbdare să împărtășească minunata veste cu toată lumea după ce au avut oportunitatea de a sărbători în privat ca o familie nouă”, se arată în declarația oficială a familiei regale.

Această decizie este foarte diferită de cea luată de Prințul William și Kate Middleton. Ducesa a născut de fiecare dată la Lindo Wing, pozând de fiecare dată, la doar câteva ore de la naștere, pe treptele maternității, urmând astfel și exemplul Prințesei Diana.

Totodată, nimeni nu știe încă dacă Ducesa de Sussex va naște tot la Lindo Wing, spitalul St Mary, deoarece până acum Kensington Palace a refuzat să comenteze aceste informații. Cu toate acestea, până acum nu au fost impuse restricții de parcare în zonă, acest lucru întâmplându-se de fiecare dată atunci când Ducesa de Cambridge a născut.

Omid Scobie, reporter regal, a sugerat că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi ales un spital mai apropiat de noua lor reședință, Frogmore Cottage, pentru a evita stresul cauzat de interesul global pentru acest moment important. Însă, potrivit Daily Mail, Ducesa de Sussex nu va merge deloc la spital și preferă să nască cu o moașă la Frogmore Cottage. Sursele au declarat că „Harry și Meghan… nu au eliminat complet varianta nașterii la spital, deoarece o femeie care are un copil după vârsta de 35 de ani are un risc mai mare de naștere prematură, de epidurală sau de operație cezariană”. „Este preferința ei”, a declarat o altă sursă, „însă este evident că totul depinde de cum vor decurge lucrurile în apropierea acelui moment”.

Regina Elisabeta a II-a a născut de fiecare dată acasă, însă vorbim desigur despre alte vremuri. Așadar, nu este în afara tradiției ca Meghan să nască acasă și, având în vedere că va avea cu siguranță cei mai buni medici aproape, acest lucru nu este exclus.

Citește și:
Dovada că tatăl lui Meghan Markle încearcă să recâștige încrederea fiicei sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people