Meghan Markle și Prințul Harry, momente adorabile la evenimentul Coach Core Awards

Meghan Markle și Prințul Harry și-au arătat în mod public afecțiunea într-un mod subtil, dar adorabil la Coach Core Awards.

Meghan Markle și Prințul Harry, momente adorabile la evenimentul Coach Core Awards

După ce au participat la un meci, Ducele si Ducesa de Sussex au sărbătorit cu o îmbrățișare.

După ce s-au bucurat alături de jucători și de antrenori, Prințul Harry a mângâiat-o pe spate pe soția sa, iar aceasta l-a îmbrățișat.
Meghan a purtat o bluză bleumarin Oscar de la Renta, alături de o pereche de pantaloni Altuzarra și pantofi cu toc la festivitatea de la Universitatea Loughborough. Harry a ales să poarte un look simplu, pantaloni negri, simpli, un blazer și o cămașă albastru deschis.

https://twitter.com/_HannahLouuiise/status/1044261988875087872

Cuplul s-a întâlnit cu absolvenții Coach Core în timpul vizitei lor. Programul are ca scop să ajute tinerii să își găsească un loc de muncă prin intermediul sportului, conform website-ului lor. Acesta a fost creat prin Fundația Regală în 2012, în urma Jocurilor Olimpice de la Londra.

Apariția lui Harry și Meghan de astăzi vine după lansarea primului proiect individual al ducesei, Together: Our Community Cookbook, cartea de bucate care a fost lansat săptămâna trecută.

Aceasta a sărbătorit publicarea în colaborarea cu Hubb Community Kitchen cu un prânz la Palatul Kensington, unde Meghan împreună cu soțul său au avut un alt moment de afecțiune. În timp ce făceau o poză, vântul i-a suflat părul ducesei, iar el a ajutat-o să îl aranjeze.

Cei doi nu se feresc să își arate în mod public afecțiunea la evenimentele publice. La nunta unui prieten, care a avut chiar de ziua lui Meghan, în luna august, cei doi au apărut ținându-se de mână.

De asemenea, vara aceasta Meghan l-a sărutat pe Harry după ce a oferit echipei sale de polo, Sentebale St. Regis, un trofeu la cupa de polo din Windsor.

Citește și:
Ce cadou a primit Meghan Markle de la Prințul Harry la prima întâlnire

Text: Bianca Margarit
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people