Meghan Markle și Prințul Harry, moment adorabil la Royal Festival of Remembrance

Meghan Markle și Prințul Harry se iubesc în continuare la fel de mult, iar aceste imagini sunt dovada.

Meghan Markle și Prințul Harry, moment adorabil la Royal Festival of Remembrance

Membrii familiei regale au participat la Royal Festival of Remembrance pentru a-i comemora pentru cei care au făcut posibilă victoria în cel De-al Doilea Război Mondial.

Astfel, a fost primul eveniment oficial la care Meghan Markle și Prințul Harry au participat alături de Kate Middleton și Prințul William după declarațiile făcute de Ducele de Sussex în ceea ce privește neînțelegerile dintre ei.

În cadrul evenimentului cei patru nu au interacționat prea mult, însă Prințul Harry și Meghan Markle păreau fericiți unul în compania celuilalt. Deși în cea mai mare parte a timpului au avut o atitudine serioasă din respect pentru acea zi, Ducele și Ducesa de Sussex s-au privit cu afecțiune, dovadă că relația lor poate trece peste orice obstacol.

Momentul a fost suprins de camerele de filmat, iar cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată.

Blanca Cobb a analizat pentru o revistă internațională imaginile cu Harry și Meghan de la eveniment, spunând că au existat și semne de disconfort pentru ei.

„Mâna lui Harry pe stomac este un gest de liniștire a propriei persoane. Este un gest tipic pentru ei, care îl ajută să se simtă confortabil în situațiile stresante”, a spus Blanca.

Ea a explicat că în aproape fiecare poză mâinile Ducesei de Sussex au o poziție ciudată, care arată că nu se simte în largul ei. „Amândoi arată semne de disconfort”.

Meghan Markle și Prințul Harry, moment adorabil la Royal Festival of Remembrance

Cu toate acestea, în ceea ce privește relația dintre cei doi, Blanca confirmă că ei se înțeleg perfect. „Postura lor este similară din cap până în picioare, aproape că sunt o oglindire a celuilalt”, a spus aceasta. Blanca a adăugat că ei „se sincronizează din punct de vedere emoțional și sunt pe aceeași lungime de undă, lucru care arată cât de puternică este relația lor – vrei să fii la fel ca persoana pe care o placi.”

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să își mărească familia

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people