Meghan Markle și Prințul Harry își reiau angajamentele oficiale

Meghan Markle și Prințul Harry revin din vacanță, ei urmând să își reia angajamentele oficiale.

Meghan Markle și Prințul Harry își reiau angajamentele oficiale

Vacanța s-a încheiat și pentru familia regală, Meghan Markle și Prințul Harry urmând să își reia angajamentele oficiale chiar astăzi, 7 ianuarie.

Potrivit unui comunicat oficial, Ducele și Ducesa de Sussex vor vizita Canada House, o instituție în care se află birourile Înaltei Comisii a Canadei în Regatul Unit. Această vizită nu este deloc neobișnuită având în vedere că cei doi și-au petrecut vacanța în Canada alături de fiul lor, Archie.

Potrivit biroului de presă al familiei regale, Meghan și Prințul Harry vor să o întâlnească pe Janice Charette, Înalt Comisar al Canadei în Regatul Unit și, totodată, vor să întâlnească toți angajații pentru a le mulțumi pentru ospitalitatea și sprijinul pe care l-au primit în timpul șederii lor recente în această țară.

Ducele și Ducesa de Sussex vor vizita cu această ocazie și o expoziție specială a unui artist canadian, Skawennati.

Meghan și Harry au vizitat Canada House și în 2019, când s-au întâlnit și au vorbit cu mai mulți tineri canadieni din mai multe domenii, precum modă, arte, afaceri sau cultură.

Canada este un loc special pentru Ducesa de Sussex, Meghan locuind în Toronto în timpul filmărilor pentru Suits. Aceasta a numit țara a doua ei casă în nenumărate rânduri.

Despre vacanța Ducilor de Sussex în Canada a vorbit și muzicianul David Foster, acesta dezvăluind că i-a ajutat pe aceștia să își găsească o locuință pe insula Vancouver. Soția acestuia, Katherine McPhee este cea care o cunoștea pe Meghan, cele două având spectacole împreună în copilărie.

„M-am simțit onorat să o pot ajuta pe Meghan Markle, deoarece sunt canadian și suntem o țară din Comunitatea Națiunilor, așadar aparținem Coroanei. Este important pentru noi, așa că am crescut cu acest sentiment. Am fost foarte fericit să îi pot ajuta să își găsească un loc de odihnă”, a declarat David Foster pentru Daily Mail.

Cei de la ET au vorbit și cu Iliya Pavlovic și Asymina Kantorowicz, cuplul pe care Meghan i-a ajutat să facă o poză în timpul unei drumeții în Parcul Regional Horth Hill în North Saanich, Columbia Britanică în seara de Anul Nou. Cei doi au spus că Ducele și Ducesa de Sussex au fost foarte amabili. „Ea a fost minunată. A încadrat perfect. Știa cu siguranță ce făcea”, a spus Kantorowicz despre fotografia făcută de Meghan.

„Ei erau relaxați și amabili. Foarte prietenoși. Sincer, nu i-am fi văzut dacă nu ne-ar fi abordat și a fost foarte frumos din partea lor să se oprească să ne ajute”, a adăugat Asymina Kantorowicz.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au fost refuzați de către un restaurant din Canada

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people