Meghan Markle și Prințul Harry au o singură regulă, dar foarte importantă, pentru prietenii lor

Meghan Markle și Prințul Harry sunt constant în atenția presei și a lumii întregi, iar fiecare apariție în public este analizată și discutată.

Meghan Markle și Prințul Harry au o singură regulă, dar foarte importantă, pentru prietenii lor

Meghan Markle și Prințul Harry nu par foarte deranjați de atenția constantă care li se acordă, amândoi fiind obișnuiți cu tot ceea ce înseamnă presă și fani, chiar dacă există uneori și aspecte negative despre care se discută.

Această atenție le-a afectat însă cercul de prieteni apropiați și modul în care cei doi relaționează cu aceștia.

O sursă apropiată cuplului regal a dezvăluit publicației Vanity Fair că, din dorința de a limita răspândirea informațiilor private despre ei, Harry și Meghan au impus prietenilor apropiați o singură regulă, foarte importantă și, dacă ne întrebi pe noi, perfect normală și logică.

Este vorba de discreție. „Oricare dintre prietenii lor care va face declarații presei va fi exclus imediat din cercul de amici, indiferent cât de apropiată este relația cu Meghan sau Harry”.

Sursa a dezvăluit că nu există derogări de la această regulă. „Dacă vorbești cu presa, ești exclus. Amândoi se așteaptă ca prietenii lor să respecte acest cod al tăcerii. În trecut, lui Harry nu îi păsa foarte mult de ceea ce se scria despre el. Însă este foarte atent și protector atunci când vine vorba de Meghan”.

Știrea despre acest așa numit” cod al tăcerii” apare la câteva zile de la vestea că Ducele și Ducesa de Sussex vor să facă o pauză, să limiteze aparițiile publice doar la evenimentele unde este strict necesar să ajungă, pentru a petrece doar ei doi o perioadă mai liniștită.

Citește și:
Ce poreclă ciudată, dar foarte drăguță a primit Meghan Markle de la Prințul Charles

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people