Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit o imagine inedită cu fiul lor, Archie

Ducele și Ducesa de Sussex au publicat pe contul lor de Instagram o fotografie emoționantă cu fiul lor.

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit o imagine inedită cu fiul lor, Archie

Cu ocazia zilei de naștere a Prințului Charles, Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit pe contul lor comun de Instagram o imagine inedită și emoționantă cu fiul lor, Archie Mountbatten-Windsor.

„La mulți ani Înălțimii Sale Regale, Prințul de Wales,” a fost descrierea imaginii. Prințul Charles a împlinit vârsta de 71 de ani, iar imaginea este făcută chiar în ziua botezului lui Archie, ceremonie care a avut loc la Castelul Windsor și la care au participat destul de puține persoane, mai precis 25.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy birthday to His Royal Highness The Prince of Wales – Sir, Pa, Grandpa! 🎂 Photo credit: Chris Allerton © SussexRoyal

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

Prințul Charles a fost felicitat și de către Ducele și Ducesa de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton. „La mulți ani Prințului de Wales” a fost descrierea de la imaginea postată pe contul oficial al cuplului regal. Imaginea îi înfățișează pe Kate Middleton și Prințul Charles, care îl ține de mână pe fiul lui Kate, Prințul Louis, în vârstă de un an.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🎂 Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! 📷 @chrisjacksongetty / PA

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

Archie a fost alături de părinții săi și în cadrul turului regal de 10 zile pe care l-au făcut în Africa. Cu această ocazie, au apărut mai multe imagini cu cel mic, iar fanii cuplului regal au fost într-adevăr încântați.

Casa Clarence a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine cu Prințul Charles, alături de cântăreața Katy Perry. Cei doi au fost prezenți la un eveniment caritabil organizat de British Asian Trust în Mumbai care a avut în vedere problemele de sărăcie și inegalitate de gen din Africa de Sud.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry, moment adorabil la Royal Festival of Remembrance

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people