Meghan Markle și Prințul Harry au avut un motiv bine întemeiat pentru care nu au participat la recepția găzduită de Regină

Marți seara, membrii familiei regale britanice au fost prezenți la Palatul Buckingham pentru a lua parte la Recepția Membrilor Corpului Diplomatic găzduită de Regina Elisabeta a II-a, cu excepția Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut un motiv bine întemeiat pentru care nu au participat la recepția găzduită de Regină

Ducele și Ducesa de Sussex au participat la un eveniment caritabil în sprijinul Fondului Memorial Henry van Staubenzee, care îi ajută pe copiii din Uganda să aibă parte de educație.

Roya Nikkhah, reporterul regal de la Sunday Times, a postat pe Twitter programul evenimentului, în care au fost incluși Meghan și Harry. „Prințul Harry alături de soția lui au transmis un mesaj puternic și emoționant în numele organizației caritabile, fondată în memoria prietenului său apropiat, Henry. Prințul William a scris, de asemenea, un mesaj care laudă realizările organizației”, a adăugat Roya.

Ducele de Cambridge nu a putut fi prezent la evenimentul caritabil. Împreună cu Ducesa de Cambridge, William a participat la recepția găzduită de Regina Elisabeta a II-a. Kate Middleton a fost fotografiată în mașină, alături de Prințul William, în apropierea Palatului. Având în vedere importanța ocaziei, Ducesa a ales să poarte tiara Cambridge Lovers Knot, care ne-a cucerit iremediabil.

https://www.instagram.com/p/Bq-sKfAgKmr/

Citește și:
Regulile pe care Regina Elisabeta a II-a le-a încălcat până acum pentru Meghan Markle

Foto: Twitter, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people