Meghan Markle și Prințul Harry au amenajat deja camera copilului

Nu mai există niciun dubiu că Meghan Markle și Prințul Harry formează unul dintre cele mai celebre cupluri din lume și orice lucru pe care îl fac cei doi ajunge imediat în presa internațională.

Meghan Markle și Prințul Harry au amenajat deja camera copilului

Pentru Meghan Markle și Prințul Harry ultimele luni au fost dominate de știri legate de venirea pe lume a primului lor copil, fiind deja cunoscut faptul că cei doi vor deveni părinți în luna aprilie a acestui an.

Fanii au făcut deja numeroase speculații cu privire la cine vor fi nașii copilului, ce nume va purta sau dacă va fi o fetiță sau un băiat, însă cele mai recente informații sunt despre felul în care cuplul a amenajat camera copilului.

Corespondentul regal Katie Nicholl a făcut recent câteva dezvăluiri cu privire la acest subiect. „Potrivit surselor care îi ajută la renovarea casei, camera copilului va fi foarte modernă. Nu vă gândiți că veți vedea roz sau bleu. Aparent, ei au optat pentru o paletă monocromă, alb și gri. Acestea sunt și nuanțele care se regăsesc în camera copilului”.

Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry ar fi ales aceste nuanțe este unul ușor de înțeles. „Ei au decis să nu afle înainte dacă vor avea o fetiță sau un băiat”, a mai dezvăluit Nicholl.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc cel mai frumos moment al vieții lor

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people