Meghan Markle și Prințul Harry ar putea fi obligați să renunțe la titulatura Sussex Royal

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry ar putea fi nevoiți să renunțe la titulatura Sussex Royal.

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea fi obligați să renunțe la titulatura Sussex Royal

Se pare că viața Ducilor de Sussex va continua fără o parte importantă a brand-ului lor, deoarece Regina și alți membri ai familiei regale britance au căzut de acord asupra faptului că Meghan Markle și Prințul Harry nu ar mai trebui să folosească termenul „Royal”.

Potrivit mai multor surse citate de Daily Mail, Meghan Markle și Prințul Harry sperau că vor putea folosi titulatura de Sussex Royal atât pentru a lansa un nou website, cât și pentru a deveni marcă inregistrată pentru o largă varietate de obiecte și activități, de la piese vestimentare, cărți, materiale publicitare și în scopuri educative, precum și pentru o nouă organizație caritabilă cu acest nume. Cei doi au început să folosească termenul Sussex Royal la începutul anului 2019, după ce au decis să se separe de titulatura Kensington Royal, pe care o folosesc Prințul William și Kate Middleton.

„Ținând cont de faptul că Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la rolul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice și acum lucrează pentru a avea independență financiară, folosirea cuvântului Royal, în acest context, trebuie reanalizată”, a declarat o sursă apropiată familiei regale. „În acest moment se poartă multe discuții”.

În ceea ce privește folosirea unui alt termen asemănător cu Sussex Royal, care să poată deveni marcă înregistrată, sursa a mai precizat: „ca parte a tranziției Ducelui și Ducesei de Sussex către noul capitol din viața lor, există numeroase planuri cu privire la lansarea unei organizații nonprofit pe care ei să o conducă și care să le poarte numele. Mai multe detalii vor apărea în curând”.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry, văzuți pentru prima dată împreună în public după Megxit

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people