Meghan Markle și Kate Middleton au ales la evenimentul de Crăciun organizat de Regină rochii pe care le-au mai purtat în trecut

Atât Meghan Markle, cât și Kate Middleton, au purtat două rochii pe care le-am mai văzut în aparițiie lor trecute, de data aceasta cu ocazia prânzului organizat de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham.

Meghan Markle și Kate Middleton au ales la evenimentul de Crăciun organizat de Regină rochii pe care le-au mai purtat în trecut

Ducesa de Sussex, care așteaptă primul copil cu Prințul Harry, a optat pentru o rochie cu imprimeu floral, semnată Erdem, pe care a purtat-o și în 2016. Între timp, Ducesa de Cambridge a ales o rochie roz șerbet, cu mâneci, care se crede a fi semnată de Stella McCartney și pe care a purtat-o în 2011.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#New Members of the British Royal Family attended The Queen’s pre-Christmas luncheon at Buckingham Palace (19th December)🎄 . In attendance: The Duke of Edinburgh, The Prince of Wales, The Duke and Duchess of Cambridge and their children, The Duke and Duchess of Sussex, The Duke of York and Princess Beatrice, Princess Anne and Sir Timothy Laurence, The Countess of Wessex and Lady Louise, Peter and Autumn Phillips, Mike and Zara Tindall. #britishroyals #britishroyalfamily #thequeen #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #princegeorge #princesscharlotte #princeharry #dukeofsussex #duchessofsussex #meghanmarkle #meghanandharry #princeofwales #thequeen #princeandrew #princessbeatrice #countessofwessex #royalbaby #royalfamily #instaroyals #royalnews

O postare distribuită de Royal Addicted (@royal.addicted) pe

Fanii au observat că floarea și funda de pe gulerul rochiei lui Kate este similară detaliului rochiei creată de Stella McCartney, pe care aceasta a purtat-o la aniversarea Prințului Philip, în 2011, când a împlinit 90 de ani.

Meghan Markle continuă să aleagă haine potrivite pentru maternitate, care să-i avantajeze corpul. Rochia din colecția de toamnă Erdem 2015 Ready To Wear a fost purtată pentru prima dată de fosta actriță în cadrul emisiunii Today Show, în 2016.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Duchess Meghan wore a Erdem dress to todays Christmas alinch at Buckingham Palace. She first wore this dress while appearing on the Today Show in January 2016 . ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣#harryandmeghan #meghanandharry ⁣#dukeofsussex #princeharry #duchessmeghan #princeharryandmeghan #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #meghanmarkle #princewilliam #duchessofcambridge #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #royalfamily #theroyalfamily #christmas #royalchristmas #britishroyalfamily #britishroyals #buckinghampalace #royalbaby #babysussex⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣#princecharles #houseofwindsor #erdem #meghanmarklestyle #duchessofsussexstyle

O postare distribuită de Duke & Duchess of Sussex Fam (@harryluvsmeghan) pe

Prințul Andrew, Prințesa Anne și Ducele de Edinburgh au fost printre primii invitați sosiți la prânzul din familie, urmați la scurt timp de Contesa de Wessex și Lady Louise Windsor. Prințul George și Prințesa Charlotte au fost însoțiți de bona lor, în timp ce Prințul Charles a apărut fără Ducesa de Cornwall, care ar avea o răceală severă.

Prânzul de Crăciun la Palat este o tradiție regală care îi permite Reginei să petreacă timp alături de rudele care nu o însoțesc la Sandringham Estate în Norfolk, pentru sezonul festiv.

Citește și:
Prințesa Charlotte își copiază fratele, pe Prințul George, chiar și la capitolul hobby-uri

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people