Meghan Markle și Kate Middleton, apariții stylish la petrecerea organizată la Palatul Buckingham în cinstea aniversării Prințului Charles

Regina Elisabeta a II-a a organizat un dineu în cinstea aniversării Prințului Charles, iar Meghan Markle și Kate Middleton au impresionat prin apariția lor.

Meghan Markle și Kate Middleton, apariții stylish la petrecerea organizată la Palatul Buckingham în cinstea aniversării Prințului Charles

Întreaga familia regală a sărbătorit pe 14 noiembrie ziua de naștere a Prințului Charles, numeroși invitați fiind prezenți la Palatul Buckingham pentru dineul organizat de Regina Elisabeta a II-a.

Prințul Harry și Meghan Markle, precum și Prințul William și Kate Middleton au fost văzuți sosind la Palatul Buckingham. Aceștia au fost fotografiați în mașini, astfel există puține detalii despre ținutele purtate de cele două Ducese.

Meghan Markle a ales să o poarte o pereche de cercei strălucitori, fanii fiind siguri că Ducesa de Sussex a purtat aceeași pereche și în Fiji, în timpul turneului regal.

Kate Middleton se pare că a ales o rochie roz și o pereche de cercei la fel de strălucitori, cele două având o apariție glam.

La eveniment au fost prezenți și alți membri ai familiei regale, Prințesa Eugenie alături de soțul ei, Jack Brooksbank, Prințesa Beatrice, Zara Tindall, precum și alți oaspeți de seamă din familiile regale din întreaga lume precum Regele Harald al Norvegiei şi Regina Sonja, alături de fiul lor Prinţul Haakon şi soţia sa, Mette Marit, Regele şi Regina Belgiei, Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi Prinţesa Mary, Prinţesa Beatrix a Olandei. Totodată, Klaus Iohannis a fost și el prezent la acest eveniment.

https://www.instagram.com/p/BqMcFaoFRiA/

Prințul Charles și-a sărbătorit ziua de naștere și înaintea recepției de la Palatul Buckingham, el petrecându-și ziua alături de Camilla, Ducesă de Cornwall la o ceainărie în Londra. „Cum mă simt? Mai bătrân, mai bătrân”, le-a spus Prințul de Wales jurnaliștilor prezenți la Spencer House.

https://www.instagram.com/p/BqLUxJ4AEn5/

În seara de dinaintea aniversării Prințului Charles, Clarence House a dat publicității noi portrete în care apar nepoții acestuia, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis, precum și Ducele și Ducesa de Cambridge și Ducele și Ducesa de Sussex.

Citește și:
Lucruri inedite și controversate pe care probabil nu le știai despre Prințul Charles

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people