Meghan Markle și-a dorit să devină „cea mai faimoasă persoană de pe Pământ”

Noile dezvăluiri despre Meghan Meghan făcute de Lady Colin Campbell, o scriitoare britanică, vor genera o serie de controverse.

Meghan Markle și-a dorit să devină „cea mai faimoasă persoană de pe Pământ”

Potrivit scriitoarei britanice Lady Colin Campbell, cea care a scris și despre mama Prințului Harry, regretata Prințesa Diana, și care a generat mai multe controverse cu dezvăluirile făcute, se pare că Meghan Meghan își dorea să devină „cea mai faimoasă persoană de pe Pământ.”

„Le-a spus oamenilor ei de PR că trebuiau să o transforme în cea mai faimoasă persoană de pe Pământ, a spus autoarea în vârstă de 71 de ani în emisiunea lui Graham Norton de la Radio BBC.

Campbell a insistat cu privire la faptul că Meghan avea o strategie încă de anul trecut, fiind una planificată și foarte bine pusă la punct.

De asemenea, Lady Colin Campbell a recunoscut că ea însăși se „hrănește” cu genul acesta de controverse, fiind cea care scrie o carte axată pe viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle, intitulată Meghan and Harry: The Real Story.

Campbell a mai spus că, după ce a început să lucreze la această carte, Meghan și Harry au încercat să influențeze conținutul ei prin intermediul unor prieteni comuni.

„Un prieten al Prințului Harry a venit să îmi spună o grămadă de lucruri despre Meghan și relația cu tatăl ei. Dar știam că sunt complet neadevărate. Cred că o să facă istorie. Nu mă interesează dacă va ajunge cea mai faimoasă persoană de pe Planetă sau nu. Îmi place că există o poveste interesantă de spus”, a mai spus Lady Colin Campbell.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Meghan Markle a vorbit recent în cadrul podcast-ului Teenager Therapy despre efectele negative pe care social media le-a avut asupra ei. „Este o modalitate foarte bună de a te conecta cu alți oameni, dar (social media) poate fi și un loc care te rupe de ceilalți. Vorbesc și din experiența proprie. Am aflat că în 2019 am fost cea mai comentată persoană din lume, indiferent de gen.”

Citește și
Unchiul lui Kate Middleton le-a transmis un mesaj agresiv Prințului Harry și lui Meghan Markle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video