Meghan Markle i-a scris un mesaj emoționant tatălui ei după nunta regală

Meghan Markle i-a scris tatălui ei, Thomas Markle, un mesaj emoționant după nunta regală cu Prințul Harry, în ciuda comentariilor că fiica lui nu a vrut să păstreze legătura cu familia.

Meghan Markle i-a scris un mesaj emoționant tatălui ei după nunta regală

Cinci dintre prietenele lui Meghan Markle au vorbit cu revista People despre Ducesa de Sussex, oferind detalii și despre relația pe care aceasta o are cu tatăl său. Thomas Markle a fost mult timp în centrul atenției după nunta fiicei sale, din care a fost exclus pentru că a vorbit cu paparazzi fără acordul ei.

Acesta nu a fost prezent la nunta regală, fiind supus unei intervenții chirurgicale cu doar câteva zile înainte de eveniment. Încă de atunci, Thomas a vorbit constant cu reporterii despre relația cu Meghan și cum aceasta a întrerupt orice fel de legătură cu el.

Prietenele lui Meghan le-au spus celor de la People că Thomas nici măcar nu a încercat să-și contacteze fiica. „Știe cum să o contacteze. Numărul ei de telefon nu s-a schimbat. Nu a sunat niciodată, nu a trimis niciun mesaj.”

Se pare că după incidentul cu paparazzi, Meghan și Harry au încercat să stabilească legătura cu Thomas pentru a participa la nuntă, însă acesta nu a răspuns niciunuia dintre ei. După nuntă, Meghan Markle i-a scris o scrisoare tatălui ei. „I-a spus – Tată, am inima frântă. Te iubesc. Am doar un singur tată. Te rog să te oprești din a mă victimiza în presă pentru a ne putea repara relația”, le-a spus o sursă celor de la People.

„De fiecare dată când un membru al personalului său îi arată ce a mai spus tatăl ei, pentru a afla dacă acele lucruri sunt adevărate, este ca o săgeată în inimă pentru ea”, a adăugat sursa.

Citește și:
Prințul Harry glumește pe seama sarcinei lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people