Meghan Markle rupe tăcerea din concediul maternal. Care este motivul?

Meghan Markle a întrerupt pauza mediatică prilejuită de nașterea fiicei sale, pentru a face un scurt anunț pe site-ul Fundației Archewell.

Meghan Markle rupe tăcerea din concediul maternal. Care este motivul?

Nu, de data asta nu e vorba despre o nouă dezvăluire care să cutremure casa regală britanică, ci de un motiv de bucurie. Ducesa de Sussex s-a simțit obligată să aibă o scurtă intervenție publică, din toiul concediului parental, pe care ea și Prințul Harry l-au anunțat la începutul lunii, pentru a le mulțumi fanilor care au contribuit la succesul cărții sale de debut, The Bench.

Joi, s-a anunțat că volumul pentru copii scris de Meghan Markle și ilustrat de Christian Robinson a ajuns nr. 1 în lista bestseller-urilor alcătuită de The New York Times, la categoria Cărți pentru copii. Acest lucru s-a întâmplat la doar o săptămână de la lansarea sa în librării.

Inițial gândit ca un poem de Ziua Tatălui pe care Meghan voia să i-l dedice lui Harry, The Bench s-a transformat foarte repede într-o carte cu imagini care surprind nu numai dragostea prințului pentru fiul său, Archie, sursa de inspirație a autoarei, ci și momente de afecțiune și grijă dintre alți tați, de diferite rase și ocupații, și copiii lor.

Așa cum spunea ducesa și într-o declarație anterioară despre proiectul ei: „În timp ce acest poem a început ca o scrisoare de dragoste către soțul și fiul meu, mă încurajează să văd că temele sale universale care sunt iubirea, reprezentarea și incluziunea rezonează cu comunități de pretutindeni. În multe privințe, realizarea unei lumi mai pline de compasiune și mai echitabile începe cu aceste valori fundamentale.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Tânărul Christian Robinson, ilustratorul cărții ducesei, este născut în California, și a fost crescut de bunica lui, într-un apartament modest din Los Angeles. Așa cum a povestit pentru TODAY, a primit job-ul după o conversație pe Zoom cu ducesa, în timpul căreia cei doi au descoperit că se înțeleg perfect.

„Ideea a pornit de la o bancă anume pe care Meghan i-a văzut pe Harry și Archie petrecând timp împreună”, a spus Robinson, „dar a fost important pentru amândoi să ne asigurăm că această poveste va avea ecou pentru cât mai mulți cititori posibil. Deci există diversitate și în ceea ce privește tipurile de bănci pe care le vedem în această carte.” „Întreg procesul a fost ca o rază de soare în viața mea, și mă bucur foarte tare că am putut face parte din acest proiect,” a mai spus el.

Citește și:
Meghan Markle se teme că își va pierde titlul de Ducesă după cele mai recente declarații ale lui Harry

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video