Meghan Markle răspunde acuzațiilor de bullying care îi sunt aduse de personalul regal

Ducesa de Sussex i-ar fi umilit pe angajații palatului, doi dintre aceștia chiar fiind nevoiți să își dea demisia din cauza comportamentului lui Meghan.

Meghan Markle răspunde acuzațiilor de bullying care îi sunt aduse de personalul regal

Mai mulți foști angajați ai lui Meghan Markle au susținut că au fost agresați în nenumărate rânduri de ducesa de Sussex. Cu toate că identitatea lor nu a fost dezvăluită, poveștile lor au fost publicate în The Sunday Times.  Aceștia au afirmat că au fost victimele bullying-ului și că atitudinea lui Meghan chiar i-a determinat pe doi dintre ei să părăsească Palatul.

Un purtător de cuvânt al acesteia a declarat pentru E! News că „Ducesa este întristată de acest ultim atac la adresa caracterului său, mai ales fiindcă ea însăși a fost ținta bullying-ului și i-a sprijinit pe cei care au experimentat durere și traume. Este hotărâtă să își continue munca, să aducă compasiune în întreaga lume și va continua să fie un exemplu făcând ceea ce este corect și bine”.

Avocații lui Meghan au declarat pentru The Sunday Times că Ducesa de Sussex a crezut că personalul ei era fericit și au negat acuzațiilor conform cărora ea și prințul Harry ar fi agresat-o pe secretara lor, Samantha Cohen.

Aceeași publicație a raportat că fostul secretar de comunicare al cuplului, Jason Knauf, a depus o plângere în octombrie 2018, prin care încerca să îi convingă pe membrii familiei regale își protejeze personalul. De asemenea, a fost sugerat și faptul că nu a fost făcută nicio investigație în acest sens.

Avocații lui Meghan și Harry au declarat că publicația a fost „folosită de Palatul Buckingham pentru a relata o poveste complet falsă”.

Prințul Harry și  Meghan vor apărea în emisiunea lui Oprah Winfrey de pe CBS din 7 martie, la scurt timp după programul special BBC, dedicat Zilei Commonwealth-ului, ce îi va avea protagoniști atât pe Regină cât și pe restul membrilor familiei regale precum Prințul Charles, Prințul William sau Kate Middleton.

Potrivit comunicatului de presă oferit de CBS, Oprah va avea o conversație amplă și intimă cu Meghan ce va „acoperi totul, de la momentul în care a intrat în familia regală, la căsătorie, maternitate, munca filantropică și până la modul în care gestionează viața sub presiunea publicului. Mai târziu celor două li se va alătura și Prințul Harry și vor vorbi despre mutarea lor în Statele Unite ale Americii, despre speranțele și visurile pe care le au pentru familia lor care urmează să se mărească.”

Citește și:
Ce decizie neașteptată au luat Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people