Meghan Markle, rănită și dezamăgită de declarațiile “trădătoare” ale tatălui ei

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a făcut mai multe declarații surprinzătoare, iar Meghan devine din ce în ce mai jenată de mărturisile acestuia.

Meghan Markle, rănită și dezamăgită de declarațiile “trădătoare” ale tatălui ei

Deși Thomas Markle a fost rugat de fiica sa să se abțină pe viitor de la comentarii care nu își au rostul, acesta a mai intervenit cu alte relatări și opinii despre Familia Regală. Astfel, potrivit The Sun, dl. Markle a numit Familia Regală ca fiind învechită' și în ceea ce privește noul stil de îmbrăcăminte al Ducesei de Sussex, acesta este ridicol'.

Mai mult decât atât, acesta adaugă Meghan pare că face parte dintr-un film vechi. De ce să ne îmbrăcăm în 2018 precum în anul 1930? De ce trebuie să-și acopere genunchii? Nu-l învinovățesc pe Harry sau pe altcineva din acea familie pentru faptul că urmează niște reguli pe care nu le înțeleg.

De asemenea, tatăl în vârstă de 73 de ani și-a exprimat îngrijorarea față de fiica sa, spunând că este pusă sub prea multă presiune și că este îngrozită'. Bineînțeles, cei doi nu mai au luat de mult legătura, de aici plecând și mesajul lui pentru ea, nu spus personal, ci printr-un interviu pentru The Sun: Dacă ar fi să am un singur mesaj pentru ea, ar fi faptul că îmi pare rău pentru tot ceea ce a mers prost. Mi-ar plăcea să pun deoparte toate lucrurile rele și să fim din nou împreună. Îmi este foarte dor de tine'.

Totodată, avem ocazia de a privi și de cealaltă parte a problemei, o cunoștință din cercul de prieteni al lui Meghan Markle destăinuind faptul că Meghan își iubește tatăl, dar din cauza lui, relația dintre ei devine din ce în ce mai dificilă de menținut. Încrederea este unul dintre cele mai valoroase lucruri pentru Meghan și cum poate avea încredere în el când încă dezvăluie conversațiile lor private cu cei din media așa cum a mai făcut și în trecut?', potrivit HollywoodLife.com.

Aceasta a continuat prin a spune că Meghan este uimită de acțiunile tatălui ei și nu știe cum să le abordeze. Este foarte trist, pentru că ar trebui să poată să aibă încredere în propriul ei tată […] Deși pare că trăiește un basm, viața ei nu este perfectă. Starea în care se află relațiile cu tatăl ei este de o tristețe sfâșietoare pentru ea, modul în care el s-a comportat este o trădare atât de mare'.

Însă declarațiile nu se opresc aici. În ceea ce privește o concluzie a acestor antecedente, sursa HollywoodLife.com relatează: Este o muncă în desfășurare, dar ultimul interviu acordat de tatăl ei în care s-a plâns de ea și s-a dat victimă cu siguranță nu a ajutat'. Aceasta a încheiat prin a spune că Adevărul este că nu poate avea încredere în el, iar acum loialitatea ei este față de soțul său, Prințul Harry și față de noua sa Familie Regală'.

Citește și:
„Zâmbetul lui Meghan este fals!' Tatăl lui Meghan Markle face declarații surprinzătoare

Text: Monica Olaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people