Meghan Markle, prima apariție publică după ce ea și Prințul Harry și-au pierdut titlurile regale

Meghan Markle a fost surprinsă în Canada, la doar câteva zile după ce ea și soțul său, Prințul Harry, și-au pierdut titlurile regale.

Meghan Markle, prima apariție publică după ce ea și Prințul Harry și-au pierdut titlurile regale

Meghan Markle a avut prima apariție publică după pierderea titlului regal. Ea a fost fotografiată ieri, în Canada, în timp ce se plimba cu fiul ei în vârstă de opt luni, Archie, și cu cei doi câini ai ei, Guy și Oz.

Cu toate astea, Meghan nu era singură, iar în spatele ei mai erau două persoane de la securitate. Ea era îmbrăcată extrem de relaxat, cu o pereche de colanți negri, o bluză închisă la culoare, bocanci și o căciulă.

Recent, Prințul Harry a ținut un discurs în cadrul unui eveniment caritabil în care a explicat că decizia pe care el și Meghan au luat-o a fost una extrem de grea. „Atunci când eu și Meghan ne-am căsătorit, eram entuziasmați. Eram plini de speranță și eram aici ca să lucrăm. Din aceste motive, simt o mare tristețe că s-a ajuns la asta. Decizia pe care am luat-o pentru mine și pentru soția mea nu este una ușoară. După luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări și știu că nu am procedat întotdeauna corect, însă nu a existat o altă opțiune. Ceea ce vreau să clarific însă, este că nu ne vom îndepărta.”

În urmă cu doar câteva zile, Regina Elisabeta a II-a a trimis publicității un comunicat conform căruia Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai primi fonduri publice, nu vor mai folosi titulatura de „Altețele Lor Regale” și nu vor mai fi considerați membri activi ai familiei regale. Pe lângă asta, aceștia vor înapoia banii folosiți pentru renovarea Frogmore Cottage, care va rămâne în continuare casa lor din Marea Britanie.

Citește și:
Thomas Markle, declarații despre decizia fiicei sale, Meghan Markle, de a se îndepărta de familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people