Meghan Markle, prezență impecabilă la nunta nepoatei Prințesei Diana

Meghan Markle și Prințul Harry au fost prezenți, sâmbătă, la nunta nepoatei Prințesei Diana. Un moment mai puțin plăcut pentru Meghan a fost cel în care aceasta a fost la un pas să cadă.

Meghan Markle, prezență impecabilă la nunta nepoatei Prințesei Diana

Lady Celia McCorquodale, fiica lui Lady Sarah McCorquodale, sora Prințesei Diana, s-a căsătorit cu George Woodhouse la biserica St Mary din Stoke Rockford, Lincolnshire. Ducele și Ducesa de Sussex au fost și ei prezenți la eveniment.

Meghan a purtat o rochie asimetrică Oscar de la Renta Resort 2019, albă cu accente florale albastre. A asortat o pereche de pantofi albi, iar părul l-a aranjat într-un coc messy. Harry a purtat o jachetă neagră, pantaloni gri, o vestă kaki și o cămașă bleu.

În timp ce mergeau spre biserică ținându-se de mână, Meghan a alunecat pe iarbă. Din fericire, soțul ei a ajutat-o să-și mențină echilibrul.

♥️♥️♥️ #meghanmarkle & #princeharry

A post shared by Меган Маркл | Meghan Markle (@meghan.mark1e) on

Celia McCorquodale a purtat tiara Spencer, aceeași tiară purtată în anul 1981 de Prințesa Diana la nunta ei cu Prințul Charles. Diadema se află în familia ei de mai bine de 60 de ani. Fiind preferata Dianei, au purtat-o și surorile ei mai mari, Janet și Sarah, la nunțile lor.

La nuntă au fost prezenți fratele și sora Prințesei Diana, Earl Charles Spencer și Lady Jane Fellows, care a ținut un discurs la nunta lui Meghan și Harry. Prințul William și familia lui nu au fost la ceremonie.

Celia a fost și ea prezentă la nunta verișorului ei, Prințul Harry, care a avut loc pe 19 mai în Windsor. Aceasta a fost cea de-a patra ieșire publică a lui Meghan de când a avut loc nunta regală.

Citește și:
Cadoul special pe care Regina Elisabeta a II-a i l-a oferit lui Meghan, Ducesa de Sussex, pentru primul ei angajament oficial

Text: Diana Babanica
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people