Meghan Markle, o nouă ținută superbă la Gala Young Leaders Awards

Meghan Markle a participat alături de Prințul Harry la Gala Young Leaders Awards, organizată de Regina Elisabeta a II-a.

Meghan Markle, o nouă ținută superbă la Gala Young Leaders Awards

Meghan Markle și Prințul Harry au participat ieri la Gala Young Leaders Awards, eveniment organizat de Regina Elisabeta a II-a în onoarea tinerilor care aduc schimbări pozitive în comunitățile lor din Commonwealth.

https://www.instagram.com/p/BkgFgdSHbzy/?taken-by=kensingtonroyal

La ceremonie Meghan Markle și Harry au stat alături de Regina Elisabeta. Ducesa de Sussex a ales să poarte un costum roz și un clutch din piele de la Prada și pantofi cu toc înalt din piele întoarsă de la Aquazzura. Nu este prima dată când Meghan alege această culoare, ea purtând o rochie în aceeași nuanță la Trooping the Colour. Deși ținuta ei a fost perfectă, o mulțime de persoane i-au criticat postura. Aceasta nu a stat în poziția „Duchess Slant”, respectată de fiecare dată de Kate Middleton.

Prințul Harry a ținut și un discurs scurt în care a declarat că este nerăbdător să lucreze alături de soția sa, Meghan, cu câștigătorii acestei gale.

Perioada următoare este foarte aglomerată pentru Ducii de Sussex. După evenimentul Trooping the Colour, nunta verișoareai lui Harry, Celia McCorgquodale și Royal Ascot, cei doi vor porni în luna iulie în turneu pentru a vizita mai multe țări din Commonwealth.

https://www.instagram.com/p/BkhcLCXBF6J/?tagged=meghanmarkle

Citește și:
Prințul Harry a făcut o călătorie în Africa fără Meghan Markle

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people