Meghan Markle, o nouă confruntare cu Palatul Buckingham din cauza acuzațiilor de bullying care i-au fost aduse

Deși Palatul Buckingham trebuia să se pronunțe în această lună asupra acuzațiilor de bullying pe care personalul regal i le-a adus lui Meghan Markle, ancheta va continua până în 2022.

Meghan Markle, o nouă confruntare cu Palatul Buckingham din cauza acuzațiilor de bullying care i-au fost aduse

O nouă dispută s-ar putea lansa în curând între Meghan Markle și Palatul Buckingham. Motivul? Răspunsul pe care monarhia îl va da cu privire la ancheta lansată în urma acuzațiilor de bullying pe care personalul regal i le-a adus lui Meghan Markle.

Mai mulți foști angajați ai lui Meghan Markle au susținut că au fost agresați în nenumărate rânduri de Ducesa de Sussex. Cu toate că identitatea lor nu a fost dezvăluită, poveștile lor au fost publicate în The Sunday Times.  Aceștia au afirmat că au fost victimele bullying-ului și că atitudinea lui Meghan chiar i-a determinat pe doi dintre ei să părăsească Palatul.

Avocații lui Meghan au declarat pentru The Sunday Times că Ducesa de Sussex a crezut că personalul ei era fericit și au negat acuzațiilor conform cărora ea și prințul Harry ar fi agresat-o pe secretara lor, Samantha Cohen.

Aceeași publicație a raportat că fostul secretar de comunicare al cuplului, Jason Knauf, a depus o plângere în octombrie 2018, prin care încerca să îi convingă pe membrii familiei regale își protejeze personalul.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În acest context, Palatul Buckingham a lansat o anchetă pentru a investiga dacă acuzațiile sunt într-adevăr reale. Decizia finală trebuia să apară în luna iunie, însă acum, The Times anunță că verdictul va fi prezentat cel mai probabil anul viitor.

O sursă a declarat pentru The Mirror că această investigație ar putea duce la un conflict puternic între Meghan și Palatul Buckingham.

„Pare că va exista o confruntare brutală între Palat și Ducesa de Sussex, care contestă toate acuzațiile care îi sunt aduse. Palatul ia foarte în serios fiecare acuzație și dorește să ajungă la adevărul problemei și să se asigure că cei care aduc acuzațiile sunt ascultați”.

Sursa a continuat, susținând că Meghan „este convinsă că personalul nu a reușit să se ridice la înălțimea slujbei și nu a putut face față presiunii de a lucra pentru ea și de a înțelege cum își dorește ca lucrurile să funcționeze”.

Citește și:
De ce nu îl va însoți Meghan Markle pe Prințul Harry în UK la evenimentele în onoarea Prințesei Diana?

Foto: Arhiva ELLE

Vezi şi Palatul Buckingham – curiozități și obiective de vizitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video