Meghan Markle nu mai ține legătura cu o parte din prietenii pe care îi avea înainte de nunta regală

Se pare că Meghan Markle nu a mai vorbit cu o parte din prietenii pe care îi avea înainte de a se căsători cu Prințul Harry.

Meghan Markle nu mai ține legătura cu o parte din prietenii pe care îi avea înainte de nunta regală

Să te căsătorești cu un prinț poate avea și aspecte mai puțin plăcute. În cazul lui Meghan Markle, ea a fost nevoită să se mute într-o altă țară, să își schimbe complet stilul de viață, să fie mereu în atenția publicului și să își piardă o parte din prieteni.

După patru luni de la nunta regală, Ducesa pare că s-a obișnuit cu noua ei viață, însă se pare că acum are un grup mic de prieteni cu care vorbește mereu. „Meghan a pierdut legătura cu o parte din cei mai apropiați prieteni pe care îi avea înainte de nuntă și asta a fost dificil pentru ea. Ei îi este greu să știe în cine poate avea încredere”, a declarat o sursă pentru People.

Din fericire, Meghan se pare că încă vorbește și își vizitează cele mai bune prietene. Ea a făcut o călătorie secretă în Toronto pentru a petrece timp cu Jessica Mulroney, acesta fiind și orașul în care ea a locuit în timpul filmărilor pentru serialul Suits. Se pare că ea a petrecut acolo trei zile și chiar a ieșit seara cu familia Mulroney.

Totodată, Meghan a urmărit-o pe prietena ei, Serena Williams la finala Wimbledon și a mers vara aceasta alături de Prințul Harry în vacanță la casa lui George și Amal Clooney la Lacul Como.

În plus, ea a petrecut timp și cu Priyanka Chopra, în perioada logodnei acesteia cu Nick Jonas. Potrivit unei surse citate de Us Weekly, cuplul a petrecut mai multe zile cu Ducele și Ducesa de Sussex la casa lor din Oxfordshire.

Citește și:
Ce cadou a primit Meghan Markle de la Prințul Harry la prima întâlnire

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people