Meghan Markle nu își va redeschide site-ul de lifestyle pe care l-a închis în urmă cu trei ani

Site-ul de lifestyle pe care îl avea Meghan Markle, „The Tig”, nu se va mai deschide.

Meghan Markle nu își va redeschide site-ul de lifestyle pe care l-a închis în urmă cu trei ani

Site-ul pe care Meghan Markle îl avea, The Tig, a fost închis pentru prima oară în 2017, după trei ani în care Meghan a fost destul de activă pe el și scria numeroase articole de lifestyle. 

Foarte mulți au crezut că Meghan își va redeschide site-ul de lifestyle, mai cu seamă că managerul care se ocupa de site-ul ei a semnat un contract privind drepturile sale de autor. Conform reprezentanților casei regale „nu există niciun plan pentru relansarea site-ului The Tig, care a fost închis în 2017. Ultima înțelegere privind drepturile de autor a fost făcută pentru a preveni furtul identității lui Meghan Markle.”

Meghan Markle și-a închis site-ul în aprilie 2017, chiar în timp ce era într-o relație cu Prințul Harry. Înainte ca site-ul ei de lifestyle să se închidă, Meghan le-a transmis cititorilor săi un mesaj de mulțumire pentru tot sprijinul de care a avut parte în toți acești ani. 

„După ce aproape trei ani minunați cu voi, este timpul să îmi iau la revedere. Ceea ce a început ca o pasiune, s-a transformat într-o comunitate plină de inspirație, sprijin, distracție și frivolitate. Mi-ați făcut zilele mai luminoase și ați adus atât de multă bucurie în această experiență”, a fost mesajul lui Meghan Markle către cititorii săi.

„Căutați acele momente de regăsire, continuați să râdeți, să vă asumați riscuri și să fiți schimbarea pe care vreți să o vedeți în lume. Dar mai presus de asta, nu uitați cine sunteți – așa cum am spus de atâtea ori, tu, prietenul meu drag, ești suficient de bun.”

La momentul acela, o sursă a declarat pentru E! faptul că „Meghan urmează să facă schimbări mari în viața ei. The Tig întotdeauna a fost un proiect de care s-a simțit mândră, dar nu era viitorul ei.”

Citește și:
Meghan Markle le împărtăşeşte fanilor mesaje inspiraționale într-o formă inedită

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people