Meghan Markle nu a putut sta la evenimentul de lansare al colecției sale deoarece trebuia să își alăpteze fiul

Meghan Markle și-a lansat o colecție de haine, intitulată „Smart Set” cu scopul de a ajuta o organizație caritabilă, „Smart Works.”

Meghan Markle nu a putut sta la evenimentul de lansare al colecției sale deoarece trebuia să își alăpteze fiul

Meghan Markle și-a lansat propria linie vestimentară alcătuită din cinci piese. Acestea vor fi vândute de către o organizație caritabilă care susține întoarcerea femeilor pe piața muncii.

Nu mai este un secret faptul că Ducesa de Sussex resușește să își ducă la bun sfârșit toate îndatoririle, oricare ar fi ele. Este primul angajament profesional pe care și-l ia de când i-a dat naștere lui Archie. Prezentă la evenimentul de lansare, ea a spus că nu mai poate rămâne prea mult deoarece trebuie să meargă să își alăpteze fiul. „Trebuie să mă întorc la copilul meu, e timpul să îl alăptez.”

La evenimentul de lansare al colecției, ea a purtat două piese din propria colecție, mai exact o cămașă albă cambrată, creată de designer-ul Misha Nonoo și o pereche de pantaloni negri marca Jigsaw. Meghan își dorește să poarte hainele din propria ei linie vestimentară și în timpul turului pe care îl va face în Africa, alături de soțul ei, Prințul Harry și fiul ei, Archie. „Este o comunitate în care sunt destul de implicată. Nu este vorba doar despre donarea de haine, ci să fii parte din povestea de succes a fiecărei femei”, a declarat Meghan Markle.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@meghanmarkle_official 🙌🏼👏🏼❤️ 'In less than a year, the Duchess of Sussex helped create a five-piece capsule wardrobe to benefit working women in the U.K. — Today, Duchess Meghan officially launches the Smart Set, a capsule wardrobe produced in partnership with John Lewis & Partners, Marks & Spencer, Jigsaw, and designer Misha Nonoo. The five-piece collection, to be unveiled today at an in-store event at Londons flagship John Lewis store, brings together workwear essentials, including a versatile M&S crepe dress, flattering for all sizes, at just £19.50, or $24. For approximately two weeks, every item bought from the collection in store or online will see another donated directly to one of eight Smart Works dressing rooms across the U.K. According to Meghan, the items will offer the confidence and support clients need to enter the workforce and take an important step in building a career.' (Source: Harpers bazaar)

O postare distribuită de Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) pe

Meghan Markle este o mamă responsabilă și reușește să își împartă cu succes viața profesională și cea personală. Ba mai mult, recent, Meghan și Prințul Harry au fost surprinși în timp ce luau masa de prânz, însă alături de ei era și fiul lor, Archie. „Nu l-am auzit plângând cât timp eram acolo”, a spus o persoană care era prezentă în același local.

De asemenea, Ellen DeGeneres a avut șansa să îl cunoască pe micuțul Archie în timpul unei vizite în UK. Ea a menționat faptul că seamănă cu tatăl lui, Prințul Harry: „Arată precum Harry și are mai mult păr decât aveam eu la vârsta lui.”

Meghan Markle a fost prezentă și la finala US Open pentru a o susține pe Serena Williams. Pe lângă asta, a fost prima călătorie pe care Meghan a avut-o fără soțul ei, Prințul Harry, dar și fără fiul ei, Archie, în vârstă de patru luni.

Citește și
Meghan Markle le-a adus un omagiu Prințului Harry și lui Archie în timpul călătoriei în New York

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people