Meghan Markle, mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a făcut parte din familia regală britanică: „Pur și simplu nu-mi mai doream să trăiesc”

Fosta Ducesă de Sussex s-ar fi gândit chiar la sinucidere cât timp se afla în Marea Britanie.

Meghan Markle, mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a făcut parte din familia regală britanică: "Pur și simplu nu-mi mai doream să trăiesc"

Interviul cu Oprah Winfrey de duminică a lăsat multe detalii șocante să iasă la suprafață – precum și acela că fosta Ducesă de Sussex, Meghan Markle, s-ar fi gândit de multe ori la sinucidere cât timp s-a aflat în sânul familiei regale britanice.

După luni întregi de atacuri din partea presei, Meghan Markle se gândea serios să își ia viața, după cum relatează publicația Vogue. „Pur și simplu nu vedeam altă soluție. Stăteam toată noaptea și nu înțelegeam cum totul putea să se năruie într-un asemenea hal”, i-a spus Meghan lui Winfrey.

Când s-a simțit depășită de situație, Ducesa a încercat să îi povestească soțului ei, Prințul Harry, prin ce trece, chiar dacă nu i-a fost ușor. „Îmi era foarte rușine să o spun la acel moment și îmi era rușine să o spun în fața lui Harry mai ales, știind cât de mult a suferit și cât a pierdut de-a lungul timpului, dar știam că, dacă nu o spun, o voi face. Pur și simplu nu-mi mai doream să trăiesc. Era un gând cât se poate de clar, de constant și de înfricoșător.”

„Te gândeai la sinucidere?”, a întrebat gazda emisiunii de pe CBS, Oprah Winfrey, vizibil mișcată de declarațiile lui Meghan Markle. „Da”, a răspuns scurt aceasta.

Fosta Ducesă de Sussex a mai povestit și cum a întrebat la un moment dat dacă ar putea primi ajutor de specialitate sau chiar tratament de la un doctor, însă i s-a spus că un asemenea fapt ar fi greu de pus în practică, nefiind o opțiune „fezabilă”. Ea ar fi apelat totuși la una dintre cunoștințele Prințesei Diana.

Meghan a mai amintit de o ceremonie la Royal Albert Hall, la care a participat alături de Prințul Harry la scurt timp după ce i-ar fi explicat situația extrem de dificilă prin care trecea. Chiar și în fotografii, se poate vedea cum Harry îi strânge mâna soției sale mai tare ca oricând. „De câte ori se stingeau luminile în loja aceea regală, începeam să plâng”, mărturisește Markle.

După cum chiar ea confirmă, fosta Ducesă se află acum într-o stare mult mai bună. „Sper ca oamenii care mă privesc să rămână cu gândul că mereu există o cale, o opțiune”, concluzionează aceasta. „Să știe că viața merită trăită.”

Citește și:
Meghan Markle acuză familia regală de rasism în interviul cu Oprah Winfrey

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people