Meghan Markle le ajută pe femeile care nu au un loc de muncă și le oferă sfaturi prin videocall

Meghan Markle ne surprinde și cu această ocazie datorită determinării cu care se implică în organizațiile caritabile.

Meghan Markle le ajută pe femeile care nu au un loc de muncă și le oferă sfaturi prin videocall

Chiar dacă Meghan Markle s-a retras din familia regală, aceasta continuă să își ducă la bun sfârșit îndatoririle pe care le are față de organizațiile caritabile pe care le susține.

Mai exact, Meghan Markle le-a oferit sfaturi femeilor care beneficiază de pe urma acțiunilor întreprinse de Smart Works, o asociație care le ajută pe femeile vulnerabile să-și găsească un loc de muncă, acest proces incluzând chiar și consilierea în vederea alegerii unei ținute adecvate. 

Interacțiunea dintre Meghan Markle și femeile cu care a discutat a avut loc prin videocall, ea locuind acum în Los Angeles alături de Prințul Harry și fiul lor, Archie. Meghan s-a interesat de job-urile la care aceste femei au aplicat și le-a transmis sfaturile ei, dar și gândurile bune.

„Pari extrem de încrezătoare și pregătită. Atunci când am citit despre pasiunile tale, am văzut că ești interesată de sănătatea mintală, nu-i așa? Psihologie? Este excelent asta!”, i-a spus Meghan Markle uneia dintre fetele cu care a vorbit.

„Îți mulțumesc, înseamnă foarte mult pentru mine”, i-a răspuns tânăra.

„Am vrut să îți urez noroc și să îți spun că îți țin pumnii. Se întâmplă atât de multe lucruri în lume la ora actuală și te ajută să ai speranță și să îți păstrezi optimismul că vei trece cu bine peste”, a adăugat Meghan Markle.

Atunci când Meghan a fost întrebată despre organizația Smart Works, ea a spus faptul că: „Este o plăcere pentru mine să le ajut pe aceste femei, observ cât de minunate sunt și cât de mulți oameni ajută.”

De șase săptămâni de când activitatea organizației s-a mutat în mediul virtual, aceasta a oferit un număr de 200 de ore de sprijin femeilor care nu au un loc de muncă. Ele au parte de un interviu de pregătire, însă asociația le oferă și o ținută adecvată.

Meghan Markle se ocupă de asociația Smart Works încă din ianuarie 2019. În septembrie 2019, ea a lansat și o colecție capsulă, iar piesele au fost vândute „una pentru una”, adică o piesă vestimentară este donată la orice achiziție. „Nu numai că acest lucru ne permite să fim parte din povestea fiecăruia, dar ne amintește că suntem în asta împreună”, a explicat Meghan Markle la vremea respectivă.

Citește și:
Meghan Markle consideră că familia regală britanică s-ar fi implicat dacă tabloidele i-ar fi încălcat viața privată a lui Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people