Meghan Markle încurajează liceenele din Australia, vorbindu-le despre propriile sale experiențe

Meghan Markle și Prințul Harry au fost prezenți la un eveniment artistic organizat la Liceul de Fete Macarthur din Sydney, Australia, iar Ducesa și-a arătat admirația față de activitățile umanitare întreprinse de acestea.

Meghan Markle încurajează liceenele din Australia, vorbindu-le despre propriile sale experiențe

Ducesa de Sussex le-a transmis un mesaj puternic tinerelor liceene, vorbind despre propriile sale experiențe din perioada adolescenței. „Am fost la o școală de fete, o experiență destul de diversă. Cred că, fiind înconjurată de femei atât de puternice, devine un lucru de care vă legați pentru a vă înțelege propria lume. Vă dau foarte multă încredere”, le-a spus Ducesa.

Meghan și-a arătat admirația pentru adolescentele care au implementat un proiect ce constă în donarea de haine și alimente femeilor vulnerabile și refugiaților. Acestea au scris și o carte pentru copii ce le vorbește despre sărăcie și importanța de a fi buni cu cei din jurul lor.

„Aveți o intenție stabilită de a schimba lumea, și trebuie să mergeți mai departe. Mă emoționează atât de mult. Faceți o treabă foarte, foarte bună și sunt atât de fericită că suntem aici. Vă oferim tot sprijinul”, a continuat aceasta.

Prințul Harry a vorbit și el despre modul în care bărbații pot ajuta femeile să obțină drepturi egale. „Bărbații pot ajuta, de asemenea, implicându-se, trebuie să o facem. Trebuie să implicăm vocile masculine cât mai curând posibil”.

Citește și:
Meghan Markle vorbește pentru prima dată despre sarcină

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people