Meghan Markle împlinește 40 de ani. Ce planuri aniversare are ducesa?

Ducesa de Sussex împlinește 40 de ani pe 4 august, dar va sărbători, cel mai probabil, în cerc restrâns.

Meghan Markle împlinește 40 de ani. Ce planuri aniversare are ducesa?

Mâine este ziua lui Meghan Markle, dar ducesa va sărbători modest cea de-a 40-a aniversare, potrivit Fox News.

Deși se zvonise că proaspăta mămică a pus la cale o petrecere uriașă cu ajutorul expertului în organizare de evenimente Colin Cowie, se pare că ea și Prințul Harry preferă să serbeze în cerc restrâns, mai ales pe fondul creșterii numărului de cazuri de Covid-19, varianta Delta, în California.

De altfel, Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost niciodată adepții unor evenimente ample, ci au preferat mai degrabă să-și sărbătorească zilele de naștere în familie.

Când a făcut 36 de ani, Harry și-a dus iubita de atunci în Botswana, unde au promovat munca ONG-ului Elefanți fără Frontiere. La a 37-a aniversare a sa, Markle, deja membră a familiei regale, a participat alături de Harry la nunta unor prieteni în Surrey. Când a împlinit 38 de ani, ducesa a avut parte de o zi memorabilă alături de soțul ei și de Archie la Frogmore Cottage din Windsor, iar prăjitura aleasă pentru a marca evenimentul a fost un tort de morcov. Anul trecut, Markle și-a sărbătorit cei 39 de ani în California, în noua casă a cuplului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși nu se știe încă exact cum plănuiește Harry să-și surprindă soția anul acesta, cei doi pare, potrivit surselor, că preferă să nu se îndepărteze foarte mult de casa din Montecito. Dat fiind vorba că vorbim de California, o excursie romantică nu este deloc greu de realizat.

Tot mâine e și ziua de naștere a lui Barack Obama, care împlinește 60 de ani. Fostul președinte american plănuiește, se pare, o petrecere de weekend la Martha’s Vineyard. Evenimentul se va desfășura în aer liber, cu respectarea măsurilor anti-Covid-19 impuse de autorități, cu testarea oaspeților și în prezența unui Covid safety coordinator. În loc de cadouri, Obama și-a rugat oaspeții să doneze pentru programe care susțin copiii și tinerii de culoare din Statele Unite sau care sprijină adolescentele din întreaga lume să devină niște femei puternice.

Citește și:

Mesajul emoționant pe care Virgil Ianțu l-a transmis partenerei sale de ziua ei de naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video