Meghan Markle, imagine adorabilă din copilărie alături de Katharine McPhee

Meghan Markle a jucat în numeroase musicaluri, iar fosta sa colegă, Katharine McPhee, a amintit acest lucru, postând o poză din copilărie în care apare alături de Ducesa de Sussex.

Meghan Markle, imagine adorabilă din copilărie alături de Katharine McPhee

Katharine McPhee, o cunoscută actriță din Statele Unite, a postat o imagine cu Meghan Markle din copilărie, spunând că practic cele două au ajuns să aibă o viață destul de similară.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Meghan and I did musicals together as kids. She grew up to be the Duchess of Sussex and I grew up to star on the West End, so same life if you ask me. #TBT

A post shared by Katharine McPhee (@katharinemcphee) on

„Meghan și cu mine am jucat în musicaluri împreună când eram copii”, a scris actrița în vârsta de 34 de ani. „Ea a crescut și a devenit Ducesa de Sussex, iar eu am crescut și sunt o vedetă în West End, deci viața este la fel, dacă mă întrebi pe mine.”

Katharine McPhee joacă în prezent într-o producție West End a Sarei Bareilles numită „Waitress”, în Londra, după ce a avut o carieră pe Broadway, în New York. În acest timp, Meghan Markle a jucat în cunoscutul serial „Suits”, înainte de căsătoria cu Prințul Harry în luna mai a anului trecut.

Katharine McPhee urmează să se căsătorească cu muzicianul David Foster, care a mai fost căsătorit până acum de patru ori, ultima sa soție fiind Yolanda Hadid.

Citește și:
Palatul Kensington este îngrijorat în privința comentariilor negative adresate lui Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people