Meghan Markle îl premiază pe Prințul Harry cu un sărut public pentru câștigarea meciului Sentebale de Polo

Meghan Markle a avut onoarea de a înmâna premiile la sfârșitul meciului Sentebale de Polo de anul acesta, desfășurat în Windsor.

Meghan Markle îl premiază pe Prințul Harry cu un sărut public pentru câștigarea meciului Sentebale de Polo

Trofeul a mers la echipa Sentebale St. Regis, din care a făcut parte și Prințul Harry. După ce i-a înmânat trofeul lui Nacho Figueras, căpitanul echipei, Ducesa de Sussex l-a felicitat pe Harry printr-un sărut, sub privirile celor prezenți la eveniment, care au surprins momentul pe aparatele de fotografiat și camerele de la telefon.

Meghan și-a arătat aprecierea și față de Nacho Figueras, bun prieten al lui Harry, prin două săruturi prietenoase pe obraz.

Sărutul în public este destul de rar în cazul lui Meghan și al Prințului Harry. Ultima dată când au făcut acest gest în public a fost în ziua nunții lor, în luna mai a acestui an. Potrivit protocolului familiei regale, cei doi nu au încălcat nicio regulă. Din contră, este încurajată manifestarea afecțiunii, în contextul potrivit, cu atât mai mult cu cât evenimentul nu a fost unul oficial al familiei regale. 

Meghan și Harry „nu au fost la ceremonia comemorării unei persoane care a murit sau ceva similar, pentru a fi considerat inadecvat acest sărut', a declarat Myka Meier, fondatoarea Beaumont Etiquette, într-un interviu pentru elle.com.

Meghan Markle a purtat o rochie din denim semnată Carolina Herrera, o pereche de stiletto nude, Aquazzura, și un cluth J. Crew.

Citește și:
Meghan Markle si Printul Harry au fost surprinsi in ipostaze romantice

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people