Meghan Markle a găzduit primul ei eveniment la Kensington Palace

Meghan Markle a găzduit primul ei eveniment la Palatul Kensington. Alături de ea au fost mama sa, Doria Ragland și Prințul Harry.

Meghan Markle a găzduit primul ei eveniment la Kensington Palace

Meghan Markle a găzduit primul ei eveniment la Kensington Palace, o recepție dedicată lansării cărții de rețete Together: Our Community Cookbook (primul ei proiect personal de când face parte din familia regală). De la eveniment nu au lipsit mama lui Meghan, Doria Ragland și Prințul Harry, cei doi fiind vizibil încântați de discursul Ducesei. Aceasta este prima dată când Doria este văzută alături de fiica sa, după nunta din mai și prezența ei este specială, acesta fiind primul ei angajament regal.

https://www.instagram.com/p/Bn84qUfgyE1/?taken-by=people

Ducesa de Sussex a ținut un discurs de aproape trei minute (fără să folosească notițe) despre modul în care a fost creată această carte și a mulțumit tuturor persoanelor care au ajutat la realizarea ei. Ea a mulțumit în special femeilor din Hubb Community Kitchen, care au contribuit cu rețetele din carte.

Acesta a fost primul discurs ținut de Meghan Markle în calitate de Ducesă, iar cuvintele ei i-au impresionat pe cei prezenți:

Să muncim la acest proiect în ultimele nouă luni a fost o muncă extraordinară din iubire. M-am mutat recent în Londra și m-am simțit imediat acceptată de femei în bucătărie, am simțit căldura lor și bunătatea și, totodată, am putut să văd, în această cameră mică, cât de multicultural era. La nivel personal, mă simt atât de mândră că trăiesc într-un oraș care poate avea atât de multă diversitate. În acest grup de femei sunt reprezentate 12 țări. E remarcabil”, a spus Meghan Markle. Ea a continuat apoi cu mulțumirile pentru cei care au făcut posibilă lansarea acestei cărți de bucate.

„Sunt atât de mulți oameni cărora le mulțumesc. Desigur, Penguin Random House and Ebury, sprijinul vostru și încrederea în acest proiect încă de la început au fost încredibile. Al Manaar (Centrul pentru Patrimoniul Cultural Musulman), vă mulțumesc pentru că ați avut grijă de acest proiect. Într-o notă personală, mulțumesc echipei noastre de la Palatul Kensington și Fundației Regală, sunt recunoscătoare mai ales pentru că acesta este primul meu proiect, așa că apreciez sprijinul acordat viziunii pe care am avut-o pentru acest lucru și văd că aceasta se realizează.

Mulțumesc și tuturor celor din spatele scenei. A fost nevoie de o mulțime de oameni pentru a face asta. De la economiștii (alimentari) și fotografi la oamenii care și-au donat timpul și energia, chiar și azi la eveniment, pentru a realiza asta. Toată lumea s-a implicat atât de mult, deoarece a fost, pentru noi toți, un proiect făcut din pasiune și dintr-un motiv foarte bun.

Am spus în prefață că aceasta este mai mult decât o carte de bucate. Și ceea ce vreau să spune este că puterea hranei este mai mult decât mâncarea în sine; este povestea din spatele. ei. Și, când vei cunoaște povestea rețetei, vei cunoaște persoana din spatele ei. Și despre asta vorbim când ne ne referim la adunare, implicarea cu adevărat și posibilitatea de a vorbi și sărbători ceea ce ne unește, mai degrabă decât ceea ce ne separă. Cred că acesta este etosul Together (cărții, n.r.)”, a explicat Ducesa de Sussex.

Ea nu a uitat să mulțumească și femeilor din Hubb Community Kitchen: „Așadar, tuturor femeilor din Hubb Community Kitchen, vă mulțumesc că mi-ați permis să fac parte din această aventură alături de voi. Mă simt atât de privilegiată să vă cunosc. Abia aștept să văd proiectele pe care veți continua să le faceți în comunitate, o comunitate mare și, totodată, să văd cum veți inspira oameni din întreaga lume prin poveștile și rețele voastre.

Are un impact atât de mare. Poți vedea asta în doar câteva zile și cartea nici nu a fost lansată! Ce ați putut face, asta este un testament pentru oameni și sunt atât de mândra de voi.”

Meghan Markle și-a încheiat discursul invitându-i pe toți să încerce preparatele realizate pentru acest eveniment: „Așadar, în această notă, știu că unii oameni au început deja să mănânce, așa cum ar trebui. Aș fi ultima care și-ar dori ca mâncarea să se răcească, așadar vă rog să vă bucurați de un prânz minunat și să oferim o ultimă rundă de aplauze pentru femeile din Hubb Community Kitchen.”

Așa cum era de așteptat, evenimentul a fost unul minunat pentru cei prezenți, dovadă că Meghan Markle a fost făcută pentru noul ei rol din familia regală. Mai mult, Prințul Harry și Meghan au avut și un moment adorabil.

https://www.instagram.com/p/Bn9Bhzih9D6/?tagged=meghanmarkle

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a ar vrea ca Meghan Markle să-i moștenească o mare parte din avere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people