Meghan Markle este oficial cel mai puternic influencer din modă în 2019

Dacă mai aveai dubii cu privire la influența pe care Meghan Markle o are în domeniul modei, iată că acest lucru a fost dovedit prin cele mai recente statistici.

Meghan Markle este oficial cel mai puternic influencer din modă în 2019

Conform căutărilor globale în materie de modă și datelor analizate pe parcursul anului 2019, Ducesa de Sussex este fără îndoială cel mai puternic influencer din modă al anului.

Potrivit platformei Lyst, specializată în căutări legate de domeniul modei, stilul Ducesei de Sussex este cel mai admirat și dorit de oamenii din lumea întreagă, influența lui Meghan Markle fiind relevantă atât în ceea ce privește căutările cu privire la unele piese vestimentare, vânzările dar și menționările pe platformele de social media.

„Meghan Markle este cel mai puternic influencer din modă în 2019, iar ținutele pe care ea le-a purtat au generat o creștere cu 216% a căutărilor unor piese vestimentare similare”, se mai arată în raportul publicat de Lyst.

În raport se mai precizează și care sunt, în 2019, cele mai căutate ținute purtate de Meghan Markle: „După ce ea a purtat cinci rochii tip cămașă diferite în timpul turneului regal din Africa de Sud, căutările în această categorie au crescut cu 45% într-o lună. Rochia Club Monaco a fost sold out în 24 de ore, urmată de o creștere de 570% în căutări, iar faptul că Ducesa a purtat o fustă J Crew a dus la o creștere de 102% în ceea ce privește căutările pentru acest brand”.

În topul celor mai puternici influenceri din modă în 2019 se mai află prezențe notabile. Locul doi este ocupat de actorul Timothée Chalamet, urmat de Zendaya, Cardi B, Harry Styles și Billy Porter.

Citește și:
Lucrul neobișnuit pe care Regina Elisabeta a II-a îl are în comun cu Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video